Cluj 100% - cel mai puternic ziar tiparit din istoria Clujului

Liviu Alexa anunta pe blogul sau intrarea pe piata media a unui nou saptamanal tiparit: Cluj 100%, brand care se alatura produsului Ziar de Cluj, care ramane doar pe online.
Jurnalistul sustine ca a luat in serios toate esecurile gratuitelor de pana acum:
"Da, sunt nebun, da, printul e mort, da, nu am nicio sansa. Da, au mai fost si altii cu gratuite in Cluj si au murit grandios. Multumesc pentru grija, am tinut cont.
 De aia o si fac, caci imi plac provocarile. Cluj 100 % este un proiect adaptat dupa Sibiu 100 %, un concept inovator inventat de un om ambitios.
Eu il voi moderniza doar atat ca abordare editoriala, cat si ca design".
Liviu Alexa a fost cel care, acum patru ani, a revigorat cu succes Mesagerul de Cluj, pe care l-a auditat BRAT si cu care a obtinut audiente importante, Mesagerul ajungand chiar la 4800 de abonamente pe luna.
In mai 2011, Liviu Alexa a vandut oamenilor de afaceri Paszkany Arpad, Ioan Rus si Vasile Dancu, grupul sau de presa compus din Citynews.ro (ziar online), Servus Cluj (cotidian tiparit), NCN (televiziune locala) si Mesagerul de Cluj (saptamanal tiparit).
Iata si prezentarea produsului:

Cluj 100 %

Data aparitiei: 22 iulie 2013
BRAT: in curs de auditare
Tiraj: 50.000 exemplare/aparitie
Format: saptamanal, 16 pagini full color, size A4, hartie 45 g
Structura: city content, friendly newspaper
Atat trebuie sa tii minte despre saptamanalul CLUJ 100%: are 50.000 de exemplare, este ziarul cu cel mai mare tiraj din istoria Clujului, ajunge in fiecare casa si este cel mai eficient mijloc de reclama si mica publicitate!
Ti-l livram gratuit saptamana de saptamana, ca sa nu mai mergi la chiosc sa dai bani pe el! Ai in fiecare saptamana articole importante despre orasul tau, de la reportaje pana la anchete, anunturi cu chilipiruri si oferte speciale de la cei mai buni din oras!
Partea buna e ca o sa devii dependent de CLUJ 100%, partea si mai buna e ca o sa devina ziarul tau preferat!
Principalele subiecte prezentate in paginile ziarului CLUJ 100% se referă la comunitate. Ii vom descoperi impreuna pe cei ce contribuie cu fapte la dezvoltarea Clujului, vom fi atenti la dezvaluirea abuzurilor facute de institutii sau oameni, cu singura misiune in gand de a crea la un Cluj mai bun si mai responsabil.
 

Adauga comentariu