Clubul Universitatea a fost sanctionat cu amenda de 20.000 de lei dupa derby-ul cu CFR. Universitarii contesta amenda

Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a sanctionat Universitatea Cluj cu suma de 20.000 de lei pentru problemele aparute la meciul cu CFR Cluj, atunci cand suporterii Universitatii au intrat pe teren si au distrus toaleta stadionului din Gruia. Reprezentantii clubului de fotbal reactioneaza si spun ca Universitatea e sanctionata de fiecare data cand au loc incidente in timpul meciurilor pe care le joaca, fie ca partida se joaca pe teren propriu, fie ca nu.

Incidentele care au atras amenda de 20.000 de lei au fost cele de la finalul meciului, atunci cand suporterii Universitatii au intrat pe teren, si pentru aprinderea de torte.

"Am fost instiintati ca am fost sanctionati cu 20.000 de lei, ca urmare a evenimentelor petrecute la partida din precedenta etapa. Vom plati amenda, dar vrem sa fim judecati intr-un mod corect. Ne suprinde faptul ca am fost amendati in urma unui meci considerat pe teren advers si in situatia in care clubul nu s-a implicat in deplasarea suporterilor pe stadionul din Gruia. Prin comparatie, in etapa a 20-a a sezonului trecut, in partida dintre „U” si Steaua, disputata pe Cluj Arena, un suporter al bucurestenilor a patruns pe terenul de joc, iar in acel moment clubul organizator, respectiv “U” Cluj a fost sanctionat cu 40.000 de lei, nu echipa al carei fan era respectiva persoana. Asa cum ne-am asumat noi si acea sanctiune, consideram ca, pentru a evita o astfel de situatie la meciul de luni, clubul organizator (CFR Cluj), respectiv stewarzii, trebuiau sa asigure paza suplimentara in zona tribunei a II-a", a declarat, pentru Ziar de Cluj, administratorului special al Universitatii Cluj, Vlad Munteanu.

Reprezentantii galeriei alb-negre, Calin Misan si Bogdan Blaga, au refuzat sa vorbeasca despre amenda primita de echipa pe care o sustin. 

Partida de luni, 31 martie, ora 18:30, contra Gaz Metan Medias, nu se va desfasura pe Cluj Arena, urmand ca in cel mai scurt timp sa se anunte, pe site-ul oficial, locul de disputare al jocului. 

Si CFR 1907 Cluj a fost sanctionata de Comisia de Disciplina a FRF. Echipa lui Arpad Paszkany nu are voie sa joace in Gruia urmatorul meci de pe teren propriu. CFR-ul a ajuns la un acord cu conducerea lui Gaz Metan Medias, urmand ca partida cu Petrolul Ploiesti sa se dispute pe terenul lui Gaz Metan

 

Adauga comentariu