Clubul Pensionarilor de pe Detunata se darama la un an de la inaugurare

Anuntata cu surle si trambite, amenajarea spatiului Clubul Pensionarilor din parcul Detunata a ajuns, in mai putin de un an, un adapost pentru igrasie si mucegai. Peretii cladirii in care ar trebui sa se relaxeze seniorii din Gheorgheni sunt plini de mucegai, iar tavanul a inceput deja sa se incline, unul dintre zidurile de rezistenta inclinandu-se, din cauza unor mici alunecari de teren cauzate de ploaie. Nici zugraveala sau tenculaia nu sunt de laudat, bunicii cartierului petrecandu-si timpul liber intr-un spatiu cucerit de mucegai, resturi de materiale de constructii si ziduri crapate, dovezi ale administrarii "cu eficienta" a banilor publici.
"E mai frumos afara decat inauntru. Acum ne ajuta si vremea, e mai bine", spune unul dintre pensionarii ce-si petrece timpul liber la Clubul Pensionarilor.
Nicu Farcas e unul dintre voluntarii seniori ai Primariei si omul care a propus ca in parcul Detunata sa fie amenajat un club al pensionarilor.
"Inainte a fost un loc in care isi tineau sculele cei de la curatenie, la un moment dat a fost si crasma, apoi a fost sediu pentru politia locala. Anul trecut, l-a inaugurat primarul si l-a facut club", spune acesta.
La doua luni de la taierea panglicii, cladirea a inceput sa se degradeze. In august, peretii au inceput deja sa se crape, iar zugraveala sa se cojeasca. Odata cu venirea frigului, peretii au inceput sa se umple de mucegai.
"Cei de la Serviciul Tehnic din Primarie ne-au promis ca in iunie-iulie o sa reconsolideze cladirea", spune Octavian Carp, administratorul cladirii.
 

Comentarii

c.guevara

30.04.2013 20:35

Asa e cu inaugurarile de campanie. Afara-i vopsit gardu si inauntru-i ... buda !

Adauga comentariu