Clipe de teroare pentru o minoră din Panticeu, județul Cluj. Atacatorul a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală

Polițiștii de la Dej au intervenit după ce o minoră de doar 15 ani a fost agresată de către un bărbat în vârstă de 42 de ani. Ioan Pușcaș, un bărbat din localitatea Bonțida, ar fi intrat peste minoră în casă și ar fi imobilizat-o pe aceasta, încercând să o  supună la diverse perversiuni sexuale, sub privirile fraților ei, doi minori cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani.

„La data de 10 iunie a.c., Secția 5 Poliție Rurală Dej a fost sesizată de către o minoră în vârstă de 15 ani, din localitatea Panticeu, cu privire la faptul că aceasta ar fi fost victima unei infracțiuni de natură sexuală.

La fața locului s-au deplasat cu celeritate polițiștii, iar ca urmare a verificărilor întreprinse, a reieșit faptul că la aceeași dată, în timp ce minora se afla la locuința sa de domiciliu alături de cei doi frați ai săi, minori, a fost vizitată de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Bonțida, care, prin punerea acesteia în imposibilitatea de a se apăra, ar fi încercat să o agreseze sexual, însă fără a reuși”, arată cei de la IPJ Cluj.

Polițiștii l-au reținut pe zidar și au întocmit dosar penal pentru agresiune sexuală. Procurorul de caz de la Dej a cerut și obținut arestarea preventivă a bărabatului. 

„În temeiul art. 226, rap. la art.224, art.223 alin.2, Cod proc. Penală rap.la art.202 al.1 - 3 C.P.P., admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului P I, fiul lui A şi S, născut la data de 3, în municipiul C, jud. C, domiciliat în com. B, sat R, nr. jud. C, posesor al C.I seria nr. , eliberat de SPC G, la data de , CNP 1, de cetățenie română, studii generale (8 clase), ocupație zugrav, fără antecedente penale, pentru savarsirea infractiunii de agresiune sexuală, faptă prevăzută și pedepsită de art. 219 alin. 1 si alin.2 lit.c Cod Penal, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11.06.2021 ora 16,00 şi până la data de 10.07.2021, ora 16,00, inclusiv.Respinge ca neîntemeiată cererea apărătorului de respingere a propunerii de arestare preventivă şi cercetare în stare de libertate sau de luare a măsurii preventive a controlului judiciar sau a arestului la domiciliu”, se arată în soluția dată de Judecătoria Dej. 

FOTO: Arhivă

Adauga comentariu