Claudia Anastase, noul presedinte al directoratului Transelectrica

Transelectrica l-a revocat, joi, din functia de presedinte al directoratului pe Marius Carasol, dupa ce in spatiul public au aparut informatii legate de faptul ca acesta s-a angajat la companie in baza unei diplome falsificate de inginer.

In locul lui Carasol a fost numita Gina Claudia Anastase, fost consilier local in Cluj-Napoca si fosta membra PSD. Intr-un mesaj adresat actionarilor sai si postat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB), Transelectrica a anuntat oficial, joi la pranz, revocarea lui Marius Carasol din functia de presedinte al directorarului companiei.

Claudia Gina Anastase este economist.

Inainte sa devina membru in directoratul companiei, a condus Societatea de Transport Cluj (din cadrul Transelectrica). Anterior, a fost si sef de serviciu in cadrul departamentului de verificare a cererilor de plata din Oficiul Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (OJDPRDP) Maramures. De asemenea, a fost expert contabil, in mediul privat.

Claudia Gina Anastase a absolvit facultatea la Cluj si apoi a facut un masterat in management politic. Vorbeste destul de bine engleza si franceza.

Adauga comentariu