Claudia Anastase despre Emil Boc: ”Nu cred ca poti sa te faci scut in fata transparentei decat prin lasitate”

Consilierii locali ai PSD au solicitat azi o intrevedere cu reprezentantii conducerii Salii Polivalente, cu membrii Consiliului de Administratie si cu primarul Emil Boc in incercarea de a afla cum a fost posibil producerea tragicului accident de sambata, cand un copil de 9 ani s-a prabusit in gol de la patru metri, prin golul format intre tribuna fixa si cea retractabila a salii. La intanire, primarul Emil Boc si-a trimis purtatorul de cuvant, iar restul partilor implicate au tratat cu indiferenta solicitarile consilierilor locali ai opozitiei. 

Claudia Anastase, cel mai vehement consilier local al opozitiei, s-a aratat foarte dezamagita de lipsa primarului Emil Boc si a reprezentantilor conducerii Salii Polivalente de la intalnirea desfasurata azi in Sala Mare a Primariei Cluj-Napoca. Consilierul social democrat a catalogat gestul primarului ca fiind unul imoral si lipsit de respect fata de familia tanarului accidentat.

“Nu s-a prezentat nimeni la audierea pe care noi am prospus-o in dorinta de a afla adevarul despre accidentul de sambata din Sala Polivalenta. Atitudinea primarului prin absenta cu care ne-a onorat este dezarmanta, trista, profund imorala si cred eu ca denota o lipsa crasa de respect fata de copilul accidentat, fata de strigatul de durere al familiei lui, fata de fiecare clujean, si, mai la capat, chiar fata de noi, consilierii locali, care pana la urma, multi sau putini consilieri ai opozitiei, suntem la fel de legitim alesi precum primarul municipiului Cluj-Napoca. Nu cred ca poti sa te faci scut in fata transparentei decat prin lasitate. Lasitatea de care domnul primar Emil Boc a dat azi dovada se plateste si sper eu  sa o vedem platita in scurta vreme de clujeni. Sa isi trimita purtatorul de cuvant in fata consilierilor locali este tot un fel de lasitate. Sincer nu m-am astetpat la aceasta atitudine a primarului municipiului in fata unui caz in care nu doream altceva decat sa aflam cu totii adevarul ca sa putem merge in siguranta la toate evenimentele pe care si le doresc clujenii a fi desfsurate in Sala Polivalenta”, a declarat Claudia Anastase.

Adauga comentariu