CLANUL POJAR: El, primar in Jucu, nevasta bagatoare de seama la ARR si consilier judetean, fiul si nora "asistenti manageri" la Drumuri si Poduri cu faculta de Educatie Fizica si Sport! Ba, nu va e rusine sa umpleti de pojar PSD si sa va dati sfinti?

El e primar PSD la Jucu si, in timpul liber, da share la poze pe whatsapp, singura opozitie de care e in stare (ca nu are oua). Se numeste Valentin Dorel Pojar. Un ghiolbanel politic care crede ca nu mai are nevoie de PSD, ca spiritul Mahatmei Ghandi l-a facut primar in comuna Jucu. Desi s-a imparatit de cand e primar, el e la baza tot un nemobilat. 

Baiatul asta spune ca PSD nu a facut nimic pentru el. Ceea ce e o minciuna. PSD a facut TOTUL pentru el, caci el e un papagal siencurist care numai in functii banoase la Stat a stat, ba, in nesimtirea sa si-a pus toata familia in sinecuri la firme de stat. Ia sa luam aminte ce zice la scripte.

Pojarel asta e ceva fantastic. Are un talent inegalabil la a se folosi de PSD, dupa care il injura. Cat timp a fost membru PSD, a reusit sa isi stranga o avere imobiliara gigantica. Iata cum arata declaratia sa de avere depusa IN TIMP CE ERA DEJA primar al comunei Jucu, dar pe site-ul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Cluj, de unde a cascavalit sume serioase ca salariu din postura de sef pe Comercial:

Frumos, nu? Sa tineti minte acest lucru caci jobul de la Drumuri si Poduri e important. Din postura de proaspat primar al comunei Jucu, ce si-a zis Pojar Valentin Dorel? Ia sa ma folosesc eu de PSD si sa imi bag la posturi zemoase si caldute si plozii.

Vi-i prezentam pe Adina Antonia Pojar, de profesie nora, si Vlad Pojar, de profesie fiu de primar pesedist: ce draguti sunt!

 

Dar si mai dragut este ca Dorel Pojar, primar PSD de Jucu, si-a plantat odraslele fara nicio jena in posturi caldute tot la... ati ghicit! Drumuri si Poduri Cluj, unde functioneaza dupa cum urmeaza:

- nora, Antonia Adina, e "asistent manager", postura din care ia 5072 de lei plus sporuri. Ca sa fie teapa completa pentru biata institutie, Antonia Pojar a fost plasata pe post putin gravida, astfel ca acum e intr-o binemeritata maternitate, sugand retributia de la Statul Roman, asta tot datorita PSD.

- fiul primarului, Vlad Pojar, a fost asfaltat si el pe un post de peste 1000 de euro pe luna plus sporuri. Ca sa vedeti tigania si nesimtirea si tupeul lui Pojar, primarul din Jucu, baiatul sau a fost angajat la DRUMURI SI PODURI CLUJ din postura de absolvent la Educatie Fizica si Sport fix pe postul de "analist asistent". Dorele, pai nu e bun PSD-ul, ma, taran de Juc, cand in numele partidului ti-ai pus toate amibele familiale pe posturi?

Atentie, un inginer de proiectare care baga teren cat casa si care isi pune semnatura pe proiecte de milioane de euro ia 4000 de lei. Si plozii Pojarului sug banii astia pe pilele politice ale PSD. Bine, asa, mai e si fosta gagica a senatorului Sorin Bota, una Anca Pop, care cica ia din postura de sef la Arhive DRDP 9548 de lei pe luna, dar no... avand in vedere cu cine merge acum in delegatii, e oarecum normal...

Dar ce, credeati ca Pojarii si-au pus doar progeniturile prin functii fara merite? Nu, bre, sinecurita e boala cronica la Pojari. Si nevasta e virusata rau cu capuseala! Din postura de sefa la PSD Cluj, Adina Pojar a mancat, nene, tone de bani de la institutiile statului, iar azi se crede deasupra PSD injurandu-l. Din postura de taranca din Faureni sa ajungi consilier judetean nu e rau.

 

Nevasta, Adina Pojar, e emblema si mai penibila a sinecurismului. Daca ar exista un campionat al capuselii statului, femeia asta, nevasta de primar si pesedista, ar lua aur!

Bine, a luat mereu aur de la statul roman in numele PSD:

In august 2014, Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si Privat al Judetului Cluj facea prin biroul de presa dezvaluiri socante. Adina Pojar, nevasta actualului primar, halea 13 381 de lei pe luna din postura de director adjunct, pusa din postura de sefa a organizatiei de femei a PSD Cluj. Sa citim si sa ne aducem aminte:

“Salariile unor noi angajati, cu sau fara concurs (in functie de sprijinul politic primit la angajare) au suferit mariri succesive in decurs de un an, exemple: Director adjunct – 13.381 lei/luna, (sefa organizatiei  de femei PSD Cluj),  Sef Birou Resurse Umane – 6.841 lei/luna, (consilier personal Oleleu), Sef Birou Audit Intern – 4.500 lei/luna (membru marcant PSD), lista poate continua”, arata Biroul de Presa al Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Privat al Judetului Cluj.

Pojarii si-au facut din sinecuri un stil de viata. Adina Pojar a avut tupeul jegos ca, dupa ce a fost exmatriculata de la RAADPP sa isi permita sa si ceara in instanta despagubiri de 20 000 de euro.

Nu-i bai, ca nu a putut sta deoparte de posturile caldute oferite de PSD. S-a aciuat direct in ARR, adica Autoritatea Rutiera Romana. Ba, nene, deci astia-s ceva... le place lor la tot ce tine de drumuri, de asfalt...

Pojarita e astazi consilier judetean PSD Cluj, postura din care nu macaie nimic, dar in pauzele de cafei piscuie afectata cat e ea de tare si cat de mult nu conteaza PSD, ca ea merita tot pe munca ei, ca e o lumina a competentei.

Nu tanti, esti zero ca si consilier judetean, o michiduta politica, esti o capusa nesimtita, tu si toata familia ta. 

PS: Dorele, dai tu primul pe Whatsapp articolul asta? Sau il dam noi la vreo 50 000 de clujeni? Esti un primar tare de 700 de voturi, poti castiga si independent. Sau nu? Lasa, urmeaza sa vedem cat au costat capelele, ca si tu esti fan de capele, ca Lucica...

Comentarii

Gica Hagi

01.10.2019 08:48

Vaaai de cata vreme așteptam articolul asta,niște căpușe nesimțite puse pe funcții de țăranul de Lapusan, mai sunt mulți plimbători de foi goale prin instituții! Puteți sa-l purecati și pe neica nimeni Danci Alin, subprefectul interimar al județului ,mâna cu care se șterge la fund mizeria de OLELEU!

Oleleu

01.10.2019 14:30

Mergeți la primăria Jucu să vedeți cum nu pot sa-si fută secretarele ca toți sunt neamuri

Birjaru

01.10.2019 14:32

Arde-i drace

alin

02.10.2019 17:41
Asta-i ca si aia cu hotul care striga hotul...... Pai ba baieti voi i-ati pus acolo. Faptul ca ai venit tu, Alexa sa fii bizonul partidului si sa faci curatenie mi se pare putin tardiv... Asta-i meteahna PSD de 30 de ani. Omul nu mai doreste sa continue in partid si s-au gandit baietii de la centru ca esti numa bun sa ii dai o lectie in ziarul local..... Mie mi se pare penibil cum te-au trimis sa-i arzi pe baietii care nu mai vor sa stea capra in fata partidului. Intradevar cu totii sunt niste mizerii, Nasra, Itu, Pojar care au supt banii statului fara sa faca nimic, problema este ca asta o stiti de mult dar v-a convenit. Fa si tu o investigatie cu ce a facut Pojar in comuna de cand e primar, cu proiectele Europene in derulare, pentru ca am auzit ca si acolo are angajate niste neamuri in primarie care nu au nici o experienta.

Adauga comentariu