Clădire de birouri cu “dedicație” pentru consilierul local Tothfalusi Andras

Imobilul cu trei etaje despre care Ziar de Cluj a scris în această dimineață este, în acte, a lui Tothfalusi Gabor, administrator și asociat al Tektum Arhitectură SRL Cluj-Napoca. Pe o suprafață minusculă, de doar 97 mp, se va ridica o clădire S+P+3E, care va găzdui birouri. Beneficiarul este nimeni altul decât fratele consilierului local Tothfalusi Andras. Iată de ce este bine să fii consilier local. Nu să slujești binele și interesul cetățeanului, nu să contribui la dezvoltarea orașului, ci să te ajuți pe tine însuți, sau măcar familia.

Am fi vrut să vă arătăm cât a muncit pentru oraș Tothfalusi Andras, anul trecut, că ce a făcut pentru el am văzut, dar nu s-a sinchisit să își posteze pe site-ul Primăriei raportul de activitate.

Potrivit declarației de avere, Tothalusi Andras nu are niciun teren, este proprietarul unui apartament de 174 mp, cumpărat în 2010, are două autoturisme și o motocicletă și un cont bancar de 34.000 euro. În nume personal, a dat un împrumut de 90.000 lei către AGT Brothar SRL. La capitolul salarii, a declarant venituri anuale de peste 81.000 lei, fiind angajat la Qtronic Software SRL. Soția sa este angajată la Tektum Arhitectură și are un salariu anual de 6.390 lei.

Citește și:

O clădire de birouri “răsare” în centrul istoric, lipită de zidul cetății

 

Comentarii

Tothfalusi Andras

30.07.2018 22:45

Cu referire la acest articol, doresc sa va aduc la cunostinta ca ati publicat informatii total eronate in ceea ce priveste contributia mea la constructia mentionata.Prin afirmatiile facute, ati dat dovada de un grad inalt de neprofesionalism! Este de nepermis ca si jurnalist, sa emiteti ipoteze nefondate si nedocumentate corespunzator, inducand astfel in eroare cititorii ziarului!Pe viitor, daca aveti nelamuriri, va invit sa ma contactati personal!Consilier Local Cluj-NapocaTothfalusi Andras

Liviu Alexa

31.07.2018 07:27

Trecând peste alegațiile cu privire la profesionalismul jurnaliștilor venite din partea unui individ care freacă menta în Consiliul local, poate ne informați dacă v-ați abținut de la vot în beneficiul fratelui dumneavoastră. Și dacă faptul că soția dumneavoastră este angajata firmei beneficiare a bunăvoinței urbanistice a CL Cluj constituie, au ba, stare de incompatibilitate? E frumos să pui osul în beneficiul personal al familiei în loc să faci ceva pentru clujeni?

"Contribuția" dumneavoastră la construcția clădirii este, sau nu este, aceea de a fi fratele beneficiarului și aceea că soția dumneavoastră este angajată la firma acestuia?

Sau negați aceste informații care ar putea induce în eroare cititorii?

Că noi suntem obișnuiți cu minciunile politicienilor surprinși cu chiloții în vine și care neagă vehement că așa s-a întâmplat după ce-și trag chiloții la loc. Cu cât mizeria e mai mare, cu atât orăcăitul acoperitor este mai arogant, mai lipsit de substanță și mai mincinos.

De nepermis este ca orice individ ajuns în consiliu să facă tot posibilul să-și tragă spuza peste propriile afaceri - asta este de nepermis. De nepermis este să induceți în eroare alegătorii că lucrați în interesul lor când de fapt lucrați în interesul propriei familii. Dacă tot folosim cuvinte ale căror proprietate și înțeles vă sunt străine.

Râtanul

31.07.2018 03:05

Oare s-o fi abținut acest consilier local de la a vota pentru beneficiul fratelui său, conform legii? 

zicco

31.07.2018 08:26

Tot felul de handicapati au impresia ca abtinerea de la vot il exonereaza de trafic de influenta pe marlanul consilier local. Este de vazut cate avize s-au dat in zona pana acum, cate proiecte zac fara sa fie aprobate. Ca pentru fratele care-i tina sotia in pita vad ca s-au dat iute aprobarile. Sa faci bloc de birouri de 3 etaje pe front de 40 de mp, in Centru si asa aglomerat, asta da dovada de jigodeala! 

Adauga comentariu