"Civilizaţie" de Untold: Azi noapte, un asistat mintal de la secţiunea VIP a aruncat cu o sticlă pe gazon direct în capul unei fete. Sunt martori, aşteptăm ca victima să ne contacteze. STII CINE E? Scrie-ne!

“Vă scriu vouă că la ora asta nu mai am energie să caut emailul poliţiei române şi oricum ea e degeaba.... În noaptea de duminică spre luni, în jur de ora 4, eram pe stadion pe "gazon" în zona următoare: cu faţa către scena principală, al 4, 5-lea stand de băuturi de la stânga "sub" zona VIP. În jur de ora 4 a zburat o primă sticla de whisky de la etajul VIP către gazon. Da din aia mare de 750/1l şi grea.... a căzut între oameni. Noroc că nu a lovit pe nimeni. După închiderea oficială, pe la 4.30, a căzut a doua sticlă (ce am văzut doar eu) direct în capul unei fete. I-a spart capul şi, la ieşire, am vazut-o la cortul de prim ajutor cu sângele pe faţă. Vă scriu pentru că:

1. dacă este nevoie de martori suntem vreo 3, în caz că fata lovită are probleme grave şi e nevoie. Anunţaţi-ne prin presă.

2. gasiti ratatul de VIP care a făcut ceea ce  făcut după camerele de supraveghere din zona respectivă.

3. anunţaţi Untold-ul ca la anul să scoata sticlele de la jiboni... să le dea pahare de plastic... că atât pot... şi, pentru că fiţele sunt eco, mai bine pahare din hârtie...

4. dacă punctul 3 nu se vrea... întrebati Untoldu ce era dacă lovea un copil o sticlă din aia în cap... asta în caz că scapă fata asta lovită uşor, cu un cucui ( da ştiu, copiii nu aveau ce căuta la ora aia. Acuma nu Untoldu îi de vina că sunt şi părinţi cretini)

5. dacă ce am scris la punctele 3 şi 4 nu e bine, oare ce era dacă sticla îl nimerea pe Boc în freză, sau pe nevasta din spatele lui? (hai că am fost rău. Îmi cer scuze, dar poate aşa îşi dau seama şi organizatorii ce incident grav poate să iasă din cauza unui cretin beat).

Noapte bună / bună dimineaţa”

UPDATE: IPJ Cluj confirmă faptul că au fost informaţi prin intermediul UPU Cluj că spre dimineaţă au fost solicitaţi de o tânără care acuza un traumatism pentru intervenţie, dar nu pot să confirme natura traumatismului. De asemenea IPJ Cluj precizează că nu pot porni o anchetă completă fără o plângere prealabilă.

Adauga comentariu