City Tours & Events ii duce pe functionarii Primariei la Berlin

City Tours & Events, agentia de turism din Cluj infiintata la finele anului 2007 este cea care ii va duce pe cei doi angajati ai Primariei la Targul de Turism de la Berlin. Agentia a incheiat un contract de peste 7.800 de lei pentru acest obiectiv.

Anul acesta vor participa la targ Marius Oprea, un obisnuit al targului inca din 2011 , alaturi de Marius Lazin, ambii de la Serviciul Relatii Comunitare si Turism al Primariei. Conform caietului de sarcini cei doi ar trebui sa calatoreasca cu avionul si sa se cazeze intr-un hotel de 2-3 stele intr-o camera dubla pentru sase nopti.

Agentia detinuta de Traian Almasan si Andra Olariu va fi si ea prezenta la ITB Berlin in acest an, dupa cum anunta pe pagina de Facebook. City Tours & Events s-a remarcat in 2012, cand de Zilele Clujului a organizat tururi ghidate in oras.

Anul trecut Cluj-Napoca nu a participat pentru ca nu s-a adoptat in timp util bugetul local, esec criticat de consilierii liberali.

In 9-13 martie 2011, Clujul a fost reprezentat la ITB Berlin de doi angajati ai institutiei: Ovidiu Cimpean, sef al Serviciului Relatii comunitare si turism si Marius Oprea, inspector asistent. Au cheltuit, din bani publici, 6.318 lei. Suma a acoperit cheltuielile de deplasare, potrivit unui raspuns al Primariei Cluj-Napoca. Cum a fost promovat Clujul atunci la targul din Berlin? Cu tuica si pliante. Ovidiu Campean si Marius Oprea au dus cu ei si un film de promovare cu “Inima Transilvaniei”. La editia din 2012 a targului de la Berlin nu a mai participat Ovidiu Cimpean. Marius Oprea a fost insotit de Dan Macovei, si el inspector de specialitate. Pentru aceasta deplasare, Primaria a cheltuit 6.054 de lei.

Adauga comentariu