City-managerul Gheorghe Şurubaru "popicăreşte" de 9.000 de lei pe lună

În luna februarie, Ziar de Cluj a organizat un concurs intitulat “Cine știe cu ce anume se ocupă Șurubaru de banii de city-manager pe care-i primește?”. Iniţiativa a avut scopul de a afla care sunt atribuţiile de serviciu ale lui Gheorghe Şurubaru, plătit regeşte din bugetul local pentru funcţia pe care o deţine în cadrul primăriei: cea de administrator public al Municipiului Cluj-Napoca.

Clujenii au răspuns iniţiativei Ziar de Cluj şi au transmis pe mailul  redacţiei mai multe imagini în care city-managerul Clujului a fost surprins, în weekendul ce a trecut, la Baza Sportivă Gheorgheni alături componenţii echipei de popice a CFR Cluj, echipă ce a devenit pentru a 8-a oară campioana României.

După ce în cadrul unei emisiuni televizate din luna martie Gheorghe Şurubaru oferea explicaţii cu privire la modul în care se desfăşoară activitatea de curăţenie stradală în Cluj-Napoca, afirmând că pentru eficentizarea activităţii chiar “a inventat” un sistem care permite curăţarea la bordură şi în cazurile în care sunt parcate maşinile lângă trotuar, se pare că printre sarcinile de serviciu prevăzute în contactul city-managerului se regăsesc şi cele de a premia sportivii.

“Curăţenia la nivelul municipiului se desfăşoară în baza unor programe stabilite de Direcţie, dar de săptămâna trecută am decis împreună cu operatorii de slubritate să ne concentrăm activitatea şi tot ce înseamnă curăţenia pe cartiere. Eu, personal, am fost pe teren. Problemele majore  le întâlnim în ceea ce priveşte maşinile parcate, sub acestea este mult mai greu să faci curăţenie. Am inventant un sistem cu nişte ţevi mai lungi care pot intra mai uşor sub maşini cu un jet să scoatem în primă fază această mizerie", a afirmat în 7 martie Gheorghe Şurubaru.

Gheorghe Şurubaru, city managerul Clujului, cel a cărui activitate nu prea este vizibilă, avea pe fluturaşul de salariu din luna ianuarie nu mai puţin de 9.215 lei brut. 

Comentarii

gogu

13.05.2017 20:54

La bordura fac "curatenie" tir-istele de pe Calea Turzii. Eficienta "sistemului" se vede pe strada Horea. MIZERIE ca la satra. Surubel tata, du-teeeeee si lasa-neeee. Du-te-n satra ta si ia-l si pe co-minoritaru care ti-o luat "fonctia"

Adauga comentariu