Cititorii se plâng că au fost trimiși acasă, fără explicații, de la Serviciul de Permise și Înmatriculări: „Duminică trebuia să plec în concediu! Acum voi fi nevoit să închiriez o mașină”

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (sau pe scurt SPCRPCIV) de pe strada Albac nr.15 din Cluj-Napoca e cu siguranță în top 3 locuri pe care niciun clujean nu le suportă. Birocrație, tehnologie învechită, oameni mulți la coadă și, implicit, mulți nervi.

Un cititor ne-a semnalat, din nou, o situație des întâlnită pe holurile instituțiilor publice din România. Se pare că cei de la înmatriculări au fost loviți de o defecțiune tehnică și au plecat acasă. Tot acasă au plecat și oamenii adunați să-și rezolve problemele, unii veniți din alte orașe.

„Închis tot, programări anulate. Fără să anunțe, fără să primesc un mail ca să nu mai mă deplasez de la Turda la Cluj. Duminică trebuia să plec în concediu cu mașina respectivă, am plătit biletul de o lună. Ce mă deranjează e faptul că nu suntem anunțați să știm. Va trebui să inchiriez mașină, am dat banii pe motorină degeaba azi, mi-am luat liber de la serviciu degeaba. Toți oamenii cu programări au fost lăsați în drum”, ne-a scris Dan Bucur.

Greu de crezut că oamenii ar putea fi anunțați pe email de asemenea probleme, în condițiile în care site-ul oficial al instituției (www.spcrpcivcluj.ro) nu e tocmai răsărit. 

Fără a vorbi cu oamenii, funcționarii au lipit meticulos un afiș pe geam și au închis taraba: „Din motive tehnice, în acest moment, nu se pot desfășura activități cu publicul. Cei care sunt planificați pentru ziua de astăzi sunt rugați să se prezinte în ziua de luni sau marți la aceeași oră la care aveau planificarea pentru astăzi. Vă mulțumim pentru înțelegere”.

Am încercat să obținem o explicație din partea SPCRPCIV Cluj, însă nimeni nu răspunde la telefon. Înțelegem, e vineri, dacă tot avem parte de probleme tehnice măcar să mergem și noi acasă. 

Adauga comentariu