Cititorii întreabă, securiştii răspunde: „Ie bine cu HaBarnam, sau ie mai binie cu Coldruţa Kovesi la Cotroceni?”

Azi noapte Îngerul Gabriel m-a vizitat în vis. Ca norocul, nu m-a lăsat gravid, ci mi-a lăsat câteva idei de dezbatere din direct de la Securitatea Cerească. Zice Îngerul Gabriel: că de ce nu ne uităm la semnele Apocalipsei? Că de ce nu ne uităm cum radio Europa FM, neimplicat ani de zile în politică, a ajuns să facă, lună de lună, sondaje de opinie politice plătite din bani proprii, sacrificiu financiar nemaiîntâlnit în presa românească şi, ca o coincidenţă, în fiecare sodaj, deşi ea a aunţat că nu candidează, doamna Laura Coldruţa este mereu pomenită ca prezideţiabilă?”

Statul Tangent, care este diferit de Statul Paralel, findcă e tangent la ipotenuza Osului Puterii, o vrea pe doamna Laura Coldruţa în chip de preşedinte. Şi, pentru asta, tocmai ne serveşte o strategie de demonizare şi de distrugere a lui Dan Barna care, deşi era un Făt Frumos acum trei luni, devine, încetul cu încetul, Prostovanul de HaBarnam din minunatul roman pentru copii scris de Nikolai Nosov. Acel HaBarnam care, deşi este înconjurat de prieteni minunaţi, precum: Ştietot, Doctorul Pilulă, Mierinana, Şurubel şi Piuliţă, Posibil şi Probabil, acesta reuşeşte să o dea de gard de fiecare dată.

În septembrie se va întâmpla totul, spun Trompetele Cereşti. Dan Barna se va retrage şi Laura Coldruţa, îmbrăcată într-un sarafan dalb, ne va milui cu prezenţa-i augustă la Cotroceni, împinsă de userimea exaltată.

Îndeplini-se-va şi Pohta Poporului de a avea Prima Femeie Preşedinte. Ce mai contează dacă un preşedinte dezbrăcat de prerogative...

Ce ziceţi de-o finală Kovesi – Dăncilă?

Adauga comentariu