A citit și Nasra presa și-acum se joacă de-a opoziția. Cică să-și dea demisia Tișe “de îndată”. Ba, să și-o dea cu toții, ținându-se de mână!

Cică PSD Cluj cere demisia "de îndată" a președintelului Consiliului Județean Alin Tișe după ce deșeurile de la rampa de gunoi de la Pata Rât au luat-o la vale, blocând albia pârâului Zăpodie.

Zău?

Dar unde a fost PSD Cluj în toți acești ani, de la celebra țeapă Powerpack, gândită și realizată cu largul concurs al ex-președintelui PSD al CJ Cluj, Șerban Grațian și al sconcsilierilor locali ai acestei formațiuni, până în zilele noastre? Flăcăiandrul acesta politic de Nasra are impresia că noi am uitat că sub Uniunea Stalinist Leninistă ne-am trezit cu Horea Uioreanu șef peste CJ Cluj și cu toate toate hoțiile de la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor.

N-am uitat Horică Gabriel, nici măcar faptul că pesediștii Cordoș și Oleleu erau cercetați într-un dosar penal că au favorizat Napoca Construcții în diverse situații pe bani publici – dosar peste care s-a așternut praful, ca peste orice dosar penal din Republica Autonomă Cluj.

Așa că, exact ca într-o mare și fericită famiglie ce sunt acești politicieni clujeni, să se ia de mână și să-și asume bătaia de joc pe bani publici din ultimii ani și să-și dea demisia cu toții.

Să lase politicianismul ieftin de operetă. Și să ne lase.

În ceea ce privește alunecarea de teren de la “închisa” și “ecologizata” groapă de gunoi de la Pata Rât, să știți că nu numai incendiile le rezolvă problema spațiului de depozitare acestor borfași ai deșeurilor, ci și depozitările ulterioare ilegale. Ei declară că nu este adevărat, că nu s-a mai depozitat nimic pe Pata Rât de la închidere. Și, cu toate acestea (și a dovezilor din satelit de la Garda de Mediu, dovezi nebăgate în seamă de către organele care ar trebui să fie competente), s-au tot depus deșeuri acolo, să nu depășească capacitatea de stocare rampa RADP Cluj-Napoca (construită “strategic” chiar în vecinătate – una aici, trei dincolo, nu-i așa moș Pandelică?!), până când s-a ajuns în situația despre care Ziar de Cluj a scris ieri.

Dacă vorbim despre mizeria ascunsă sub preș, cu toții au ascuns-o. De nu te mai poți cățăra pe preș. Căci: “eu știu despre tine, tu știi despre mine, numai împreună ne merge bine” - este deviza nescrisă care tronează la intrarea în fiecare instituție publică din România. Și așa cum nu mai poți învăța un cal bătrân să tragă la caruță, la fel nu-i mai înveți cu munca și cinstea pe smecherașii care au făcut averi din hoții.

Mai rău este faptul ca aceștia își învață și copiii/urmașii politici cu aceleași mentalități și le transmit genele furatului și ale minciunii.

Numai un naiv, sau un rău intenționat, mai poate avea impresia că se poate schimba în bine un loc precum Clujul (sau oricare loc din România), cu discuții despre fluturași și sclipici, inorogi și zânuțe, când noi avem de eradicat bube, mucigaiuri și noroi (mai ales de natură umană).

Adauga comentariu