„Cirque du vérité” la Casa Tranzit. Un spectacol despre problema abuzurilor sexuale

Proiectul Ef(f)ect-Af(f)ect derulează un spectacol în 13 orașe din țară. Sub numele de „Cirque du vérité”, show-ul nu este ușor de digerat pentru că atacă problema abuzurilor sexuale. 

Următorul eveniment din cadrul proiectului este o reprezentație a spectacolului „Cirque du vérité”, produs de Teatrul Re-Act, în data de 21 iulie 2018, ora 19:00, la Casa Tranzit, str. G. Barițiu, nr. 16, intrare din Strada Fără Nume, în Cluj-Napoca. Accesul la spectacol este GRATUIT. 

„Cirque du vérité” este un spectacol despre patru situații în care cuvântul "NU" nu a contat. O realitate crudă, un adevăr dincolo de normalitate, un act greșit, injust, un abuz sexual. „Cirque du vérité” greșit - ”Cirque de la vérité” corect. Lucrurile în astfel de situații nu sunt corecte, așadar am vrut să accentuăm încă din titlul spectacolului faptul că ”CEVA” este greșit, spun organizatorii.

Ef(f)ect-Af(f)ect” este o iniţiativă a Asociației Mise en Scene și a trupei independente de teatru Re-Act, împreună cu Centrul Pentru Identitate și Promovare Culturală. Proiectul îşi propune o formă de teatru educativ, a cărui spectacol are ca temă – ABUZUL SEXUAL; sesiuni de întrebări și răspunsuri cu publicul, în urma reprezentațiilor, cu participarea unui psiholog cu rol de moderator. Proiectul reunește o paletă largă de instituții și asociații, de la teatre de stat și instituții media cu renume, la organizații care combat în mod activ violența sexuală și domestică și este cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național

Proiectul a trecut de prima jumătate a proiectului. Ultima reprezentație a avut loc la Centrul Educativ Buziaș. 

Adauga comentariu