„Cirque du vérité” la Casa Tranzit, reprogramat pentru luna septembrie

Proiectul Ef(f)ect-Af(f)ect derulează un spectacol în 13 orașe din țară. Sub numele de „Cirque du vérité”, show-ul nu este ușor de digerat pentru că atacă problema abuzurilor sexuale. 

Următorul eveniment din cadrul proiectului este o reprezentație a spectacolului „Cirque du vérité”, produs de Teatrul Re-Act, și ar fi trebuit să aibă loc în data de 21 iulie 2018, ora 19:00, la Casa Tranzit, str. G. Barițiu, nr. 16, intrare din Strada Fără Nume, în Cluj-Napoca. Accesul la spectacol este GRATUIT. 

Organizatorii evenimentului au anunțat de curând amânarea reprezentației pentru luna septembrie, motivul fiind unul de natură medicală:

"Asociația MISE EN SCENE anunță cu dezolare că evenimentul din data de 21 iulie 2018, ora 19:00, de la Casa Tranzit din Cluj-Napoca (str. G. Barițiu, nr. 16, intrare din Strada Fără Nume), în care ar fi fost prezentat spectacolul  Cirque du vérité, un one woman show cu actrița Codruța Varadi, spectacol scris și regizat de Alexandru Teodorescu, ESTE ANULAT DIN MOTIVE MEDICALE. Spectacolul va fi reprogramat în cursul lunii sptembrie”.

 

CITEȘTE ȘI„Cirque du vérité” la Casa Tranzit. Un spectacol despre problema abuzurilor sexuale

 

Adauga comentariu