Circulatie blocata pe ruta Cluj-Oradea. Doi tineri, raniti la Capusu Mare

Doi tineri au fost raniti intr-un accident petrecut in localitatea Capusu Mare.

"Este vorba despre doua autoturisme implicate. Conducătorul unui autoturism ce se deplasa spre Cluj-Napoca a pătruns pe sensul opus de mers, și a întrat în coliziune cu un tir ce se deplasa din sensul opus, coliziunea fiind laterala. În urma impactului autoturismul s+a răsturnat în afara părții carosabile, iar remorca de la tir a rămas suspendata", arata cei de la IPJ Cluj. 

Echipajele SMURD si de descarcerare s-au deplasat la fata locului. 

"O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență, ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în apropiere de localitatea Căpușu Mare.
Evenimentul a avut loc în jurul orei 13.00, iar pompierii au găsit la locul evenimentului un autoturism răsturnat în șanț și un autotren cu una dintre semiremorci răsturnată.
Două persoane au fost consultate medicali și au fost transportate la spital în stare de conștiență. A fost vorba despre pasageri din autoturismul răsturnat un bărbat și o femeie în vârstă de aproximativ 20 de ani, care se pare că au suferit traumatisme ușoare", arata cei de la ISU Cluj.

Circulatia rutiera dintre Cluj si Oradea este blocata. 

Adauga comentariu