Ciprian Lucan nu mai dă Clujul pentru Suceava. Ce a decis fiul celebrului chirurg, aproape șef de Secție de Urologie

Lucan junior nu s-a prezentat vineri la concursul pentru postul de șef de Secție de Urologie la Spitalul Județean din Suceava, chiar dacă și-a depus dosarul la finele anului trecut. Beizadeaua ar fi avut de concurat cu...propria persoană deoarece a fost singurul medic înscris pentru ocuparea postului vacant de medic primar la secţia de Urologie de la Spitalul Judeţean Suceava, potrivit presei sucevene.

Se pare că medicul Valerian Ciprian Lucan era sigur de faptul că va ocupa acest post deoarece a cerut suspendarea din poziția de şef de lucrări la UMF Cluj cu două săptămâni înainte să se anunțe public concursul pentru postul vacant din Suceava. 

La data de 27 noiembrie 2017 dosarul său a fost declarat ,,admis” , iar în 19 ianuarie 2018 era programat concursul propriu-zis. Ciprian Lucan nu a mai ajuns ieri la concurs chiar dacă toate planetele s-ar fi aliniat în favoarea lui.

Surse din Spitalul Județean Suceava au dezvăluit pentru un ziar local că drumul juniorului Lucan la Suceava era bine trasat încă de ceva timp, numele său greu şi rudele sale din Bucovina medicală i-ar fi asigurat, fără probleme, postul de şef la Secţia de Urologie a Spitalului Judeţean Suceava, post vacant după pensionarea cunoscutului medic Nicolae Dobromir.

Actualul post scos la concurs la Secția de Urologie de la Spitalul Județean Suceava rămâne vacant în continuare.

Vă reamintim că la sfârșitul anului trecut, Ciprian Lucan a fost plasat, alături de tatăl său, sub control judiciar într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de un milion de euro. Mai multe despre dosarul instrumentat de procurorii DIICOT, în care apare și numele lui Ciprian Lucan, puteți citi aici. Vezi aici și ce GROSOLANIE a comis beizadeaua protejată de UMF!

Adauga comentariu