Cioloș se alege cu un țepar politic în PLUS: Cristian Preda anunță că intră în partidul “oamenilor noi”

Europarlamentarul Cristian Preda a anunțat recent, prin intermediul unei postări pe pagina sa de socializare, că s-a înscris în PLUS, la invitația liderului formațiunii politice, Dacian Cioloș. Cristian Preda susține că nu va participa la alegerile europarlamentare din luna mai, ci își va oferi doar sprijinul partidului ”oamenilor noi”.

„La invitația lui Dacian Cioloș, am aderat la PLUS. Așa cum am anunțat în urmă cu patru luni, nu candidez la europene. Voi sprijini candidații PLUS la alegerile din 26 mai și îi invit pe toți cei care au încredere în mine să facă același lucru.

Prin afilierea mea, PLUS capătă statut de partid parlamentar și va avea, în consecință, delegați în toate secțiile de votare, putând astfel securiza opțiunile exprimate în favoarea listei sale.

După alegerile pentru PE, folosind experiența europeană acumulată, voi acționa în cadrul PLUS pentru ca instituțiile rezultate din viitoarele alegeri – președinția, autoritățile locale, noua majoritate parlamentară – să lucreze în interesul general, nu în interes propriu”, a scris Cristian Preda pe Facebook.Merită să ne amintim că actualul europarlamentar Cristian Preda a ajuns în Parlamentul European după ce le-a aplicat o țeapă cât se poate de concretă fostului Poreședinte Traian Băsescu și Partidului Mișcarea Populară (PMP).

 

sursa: știri.plus

 

 

Adauga comentariu