Ciolacu a venit la Cluj să vadă partida CFR Cluj-Sevilla: „Merg deseară la meci cu Vasile Dîncu și Sorin Grindeanu”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a venit astăzi la Cluj pentru a se întâlni cu primarii și viceprimarii PSD din județul Cluj. Timp de două ore, cât a durat ședința, zeci de lideri de filiale din județ au fost obligați să aștepte pe holuri, pentru că ședința cu primarii și viceprimarii s-a ținut cu ușa închisă. La sfârșit, liderul PSD s-a ”îndurat” și de ceilalți solcial democrați și i-a poftit în sală la o discuție de 30 de minute. 

La finalul întâlnirii, liderul PSD le-a spus jurnaliștilor că va participa, în această seară, la meciul CFR-Sevilla, alături de Vasile Dîncu și  Sorin Grindeanu.

„Mă duc deseară cu domnul Dîncu și cu domnul Grindeanu la meci. Voi ține cu Clujul. A reușit domnul Dîncu un lucru foarte bun: să mă facă să țin cu Clujul”, a declarat președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Referitor la alegerile interne din PSD Cluj, Ciolacu susține că primarii PSD au decis organizarea alegerilor în filialele din teritoriu, urmând ca după să aibă loc alegerile pentru filiala județeană. 

Adauga comentariu