Ciolacu ne-a inchis telefonul cand l-am intrebat despre echitatea dintre amaratii de la Spitalul Resita si elita Vasile Dancu, ce a primit tratamentul lui Trump

Șefii partidului eticii și echității social democrate apelează la tertipuri pentru nu-și asuma lipsa de etică și morală. În urma imaginilor șocante din spitalul din Reșița, unde pacienții goi erau ținuți pe holurile unității sanitare chiar pe caldarăm, Ziar de Cluj a contactat conducerea PSD pentru un punct de vedere, mai ales că Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD a beneficiat recent de un tratament performant pentru Covid-19, medicație de care a avut parte doar președintele SUA, Donald Trump. Mai mult, același Vasile Dîncu, a vorbit mereu despre echitatea și egalitatea de șanse promovate de Partidul Social Democrat. Atât Marcel Ciolacu, președintele PSD, cât și Vasile Dâncu, au apelat la diverse tertipuri pentru a scăpa de întrebările incomode ale jurnaliștilor. 

Astfel, Marcel Ciolacu a evitat să se pronunțe pe seama situației dezastruoase a spitalului din Reșița unde pacienții sunt „tratați” în condiții inumane, în condițiile în care președintele CN PSD, Vasile Dîncu, a scăpat de infecția cu coronavirus după un tratament preferențial. 

Președintele PSD a răspuns cu greu, abia la al doilea apel telefonic, și s-a eschivat, justificându-și graba printr-o videoconferință la care trebuia să fie nelipsit, amintindu-ne că partidul social democrat pe care tocmai l-a „reformat” are și un departament de comunicare (ca orice instituție de stat care se respectă și are un departament de PR, dar și un departament de comunicare marcat de inutilitate).

Atunci când a fost întrebat cum comentează situația pacienților din Reșița și tratamentul preferențial de care a beneficiat Vasile Dîncu, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a închis telefonul.

Cum apreciați situația pacienților din Reșița și tratamentul inuman la care sunt supuși, dezbracați și ținuți goi pe caldarâmul spitalului, în condițiile în care Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, a beneficiat de un tratament special acordat lui Donald Trump în cazul infecției cu Covid-19? Unde este echitatea și egalitatea de șanse? 

Din păcate, Marcel Ciolacu a ales să închidă telefonul, în loc să-și promoveze ideile reformatoare și programul pentru sistemul sanitar aflat în colaps. 

De altfel, Vasile Dâncu, a preferat un alt tertip: la numărul de telefon al președintelui Consiliului Național al PSD răspunde un „consilier”, cu justificarea participării lui Dâncu în cadrul unei conferințe de presă, context în care ar trebui să revenim după ora 16:00, apoi n-a mai răspuns la telefon.

 

 

 

sursa foto: marcelciolacu/facebook.com

Adauga comentariu