Din oras

Cine vrea sa tehnoredacteze oficiosul Primariei

Cinci ofertanti s-au inghesuit cu propuneri financiare pentru servicii de tehnoredactare a Jurnalului Municipal, un contract de aproape 50.000 de lei. Printre ele si SC Nitra Vision SRL, societatea cu care Primaria a avut contractul care a expirat.

Nitra Vision este firma lui Sorin Tibi Tripon, care este si administrator si asociat alaturi de Ionut Costel Trandafir. Tripon este actionar si in societatea SC Monitorul de Cluj SRL, dar si in alte societati cu profil similar. Nitra Vision nu are niciun angajat, iar pe anul trecut a raportat o cifra de afaceri de 217.000 de lei si un profit de aproape 109.000 de lei. Obiectul activitatii societatii infiintate in 2010 este de activitati de consultanta pentru afaceri si management.

A mai depus oferta si SC Roxer Grup SA, partener Xerox Romania in judetele Cluj, Bistrita-Nasaud si Bihor. Pentru anul trecut societatea a inregistrat o cifra de afaceri de peste 10 milioane de lei si un profit de aproape 180.000 de lei. Firma are 63 de angajati si se ocupa de “comert cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice si software-ului”.

Printre ofertanti se numara si Miraculics Media, din 2012, detinut de Anca si Danut George Petriuc. In 2013 cifra de afaceri a societatii a fost de aproape 124.000  si un profit de aproape 3.500 de lei.

De asemenea si Reroll Media SRL, o firma infiintata doar in decembrie anul trecut se afla printre ofertanti, alaturi de Toma Radu Emilian PFA. Radu Toma a mai tehnoredactat Jurnalul Municipal si a fost si angajat al Primariei pana in 2011.

“Ofertele sunt in analiza, inca nu s-a decis care este cea castigatoare”, au aratat reprezentantii Primariei.

De altfel cerintele nu sunt deloc simple din caietul de sarcini. In afara de tehnoredactarea celor 32 de pagini ale Jurnalului Municipal mai trebuie sa creeze mash-uri, roll-up, bannere, coperti de carte, carti de vizita, logo, sigla sau chiar machete publictare. Mai mult, un angajat al prestatorului se va prezenta in maxim o ora la sediul beneficiarului in urma unui simplu apel telefonic. Nu este specificat daca apelul telefonic poate fi in cursul noptii sau doar in orele de program.

Pana ca Jurnalul Municipal sa fie tiparit, prestatorul va fi obligat sa prezinte cate doua variante de design pentru fiecare dintre materialele cerute de beneficiar. Cu alte cuvinte, pentru tehnoredactarea Jurnalului Municipal prestatorul va realiza 64 de pagini cu un numar de modificari nespecificat in baza cererii de oferta.

Ca si termen de executie, prestatorul declarat castigator va fi obligat sa realizeze pe langa tehnoredactarea Jurnalului Municipal si posibile alte lucrari de design cum ar fi logo-uri in maxim o zi lucratoare, diplome in 3 ore, roll-upuri in maxim 4 ore, iar o revista de 96 de pagini in doua zile lucratoare. Tehnoredactarea Jurnalului Municipal va trebui realizata intr-o singura zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *