Cine vor fi cei sapte din Consiliul de Administratie a Salii Polivalente

Comentarii

Mihai

27.08.2014 19:10

te doare capul cand vezi cine va fi in consiliul de administratie; ce poti astepta de la astfel de oameni? - sa inteleg ca la primarie la fiecare muncitor e un sef? halal administratie (in parte ii cunosc, si stiu cum si-au luat bac-ul .... nu mai vorbesc de facultatile urmate la Spiru Siret) :))))chiar asa: ia spune-ne d-le Alexa, cum am putea si noi muritorii de rand sa fim intr-un consiliu de administratie al unei institutii publice? mi se pare chiar interesant .... poate mai cosmetizam si noi CV-ul, si devenim consilieri de nadejde ... sic!

andrei

27.08.2014 19:20

daca esti membru pdl nu mai ai voie sa faci nimic. presa e cu ochii pe tine. nu conteaza ca esti competent nu conteaza ca te recomanda un cv complex, nu conteaza ca vorbesti fluent 4 limbi sau ca ai diplome cu sacul. presa vede doar ca faci parte dintr-un partid.jaaaalnic!

R. Krypto

28.08.2014 18:48

Corect ! Jalnic partid.

zbici

28.08.2014 17:05

Ma tu chiar esti prost sau doar platit sa scriu ineptii. Pai cum dracu se face ca numai Partidul de Lipitori are vorbitori de pasareasca si reptomita si sunteti singurii din univers acreditati sa conduca institutii publice. Chiar nu aveti limita ?

anti_impostura

29.08.2014 12:00

Si unde vrei sa-si ascunda incompetenta membri de partid ? Un fost deputat, patron de fabrica de mobila are nevoie de o noua provocare pentru a-si atinge nivelul de incompetenta. Sau poate s-a saturat sa pipaie femeile din fabrica si are nevoie de prospaturi dupa inchiderea Nana Club ?

proiectcluj

28.08.2014 23:10

Problema e alta. NU E NECESAR un consiliu de administratie.

zbici

29.08.2014 11:49

Si asta nu e nimic. Pe langa acest consiliu de administratie vor fi angajati cei care vor administra cladirea, pe modelul Innovation City, respectiv un director general, un director executiv, un director tehnic, un director economic, un director de marketing, un director de resurse umane, ... Evident toata aceasta schema va fi completata de oameni competenti, vorbitori de multe limbi, cu un sac de diplome si musai din Partidul De Lipitori sau din Uniunea Directorilor Maghiari din Romania. E mai usor sa-ti cuibaresti membrii de partid in societati comerciale locale decat in primarie unde incompatibilitatile sunt stabilite prin lege. Votati Boc !

Tuvangura Dehoti

29.08.2014 15:11

Sapte oameni in consiliul de administratie la o sala de sport ? Cred ca Boc habar nu are cum isi bat joc astia de el ca saracu ii dupa curu lui Udrea ca musca dupa, ma scuzati, rahat !

Dana

04.09.2014 21:44

Orice institutie, regie autonoma, societate are consiliu de administratie. Mai bine ati folosi in expunerile voastre  cuvinte elevate, de bun simt precum: lege, caracter, cei 7 ani de acasa, etc, etc, decat: cur, musca, musai sau de cele cu conotatii sexuale, Vai de capul vostru in ceea ce priveste atitudinea! Cat zbucium! De unde stiti voi valoarea profesionala a unei persoane pe care nu o cunoasteti? Voi masurati capacitatea unei persoane din prizma nivelului vostru pe care-l demonstrati, repet, in expunerile voastre!

Adauga comentariu