Cine sunt sefii teraselor clujene din vara asta

Daca la licitatia din iarna pentru inchirierea teraselor din Piata Muzeului si pietonala Eroilor prezenta a fost scazuta, la cea de la finalul lunii martie s-au prezentat multi doritori. Totusi, terasele neocupate de pe Eroilor, 7,8 si 9 au fost din nou scoase la mezat, dupa ce licitatia a fost anulata a doua oara din cauza unor oferte neconforme.

Pentru terasa 2 din Piata Muzeului au depus oferte Stage Club SRL si Muzeului Pub, chiar daca cea din urma a oferit mai mult, terasa a fost adjudecata de Stage Club SRL pentru o chirie lunara de 43 de metri patrati pe luna. Stage Club este firma lui Florin Opris, asociat in firmele care detin lantul Janis. Infiintata in 2010, firma a avut un profit de aproape 400 de lei in 2013, la o cifra de afaceri de 52.000 de lei.

Terasa 5 din Piata Muzeului va fi inchiriata de SC Self Confort Import Export SRL pentru 70 de lei pe metru patrat pe luna. Firma care detine Caro Vintage Club ii are ca asociati pe Ioan Dorin Goga, Ioan Radu Moldovan si Darius Silviu Muresan. Firma infiintata in 1992 a incheiat anul 2013 cu o pierdere de 80.000 de lei, la o cifra de afaceri de 1,1 milioane de lei.

Pentru terasa 6 din Piata Muzeului SC Tarbog Tamc SRL va plati 75 de lei pe metru patrat pe luna. Firma infiintata in decembrie 2014 isi are sediul in Piata Muzeului nr 5 – localul Ce?-  si ii are asociati pe Rares Gheoltean si Paula Bogos.

Terasa 8 din Piata va fi inchiriata de SC Funcraft SRL cu 67 de lei pe metru patrat pe luna. Firma infiintata in 2011 este detinuta de Ovidiu Crisan si Lucian Valentin Farcas. In 2014 a avut o pierdere de 67.000 de lei si o cifra de afaceri de 510.000 de lei.

Terasa 9 va fi ocupata de SC  GM Serv SRL care va plati 60 de lei pe metru patrat pe luna. Firma este a Danielei Copos si are sediul in Floresti.

In iarna s-a licitat terasa de la Bistro Viena, de pe strada Matei Corvin nr 3. Proprietarii localului au fost singurii ofertanti si vor plati 42,14 lei pe metru patrat pe luna pentru terasa.

Pe pietonala Eroilor sunt neatribuite trei terase, pentru acestea se va organiza o noua licitatie, a treia oara. In martie ofertele depuse nu indeplineau conditiile din caietul de sarcini. Termenul pentru depunerea ofertelor este 28 mai.

Terasele T7, T8 si T9 de pe Bulevardul Eroilor au mai fost scoase la mezat in luna august. Atunci toate cele trei terase au fost adjudecate de societatea Forest&Land Wien, o firma cu sediul pe Calea Dorobantilor, care se ocupa de exploatare forestiera. Apoi, cand trebuia sa se semneze contractul, nu s-a mai prezentat nimeni, prin urmare terasele au fost scoase din nou la licitatie.

Adauga comentariu