Cine sunt responsabilii din primărie de proiectele nefinalizate ale Clujului. Vezi lista completă!

În perioda 2007-2015, la proiectele cu finanţare europeană implementate de către Primăria Cluj-Napoca au luat  parte o serie de funcţionari publici. Deşi municipalitatea nu a finalizat la termen  marea majoritate a investiţiilor din fonduri europene, fiind nevoită să suplimenteze de la bugetul local diferenţa de câteva milioane de lei,  angajaţii instituţiei au beneficiat de remuneraţii consistente. Ziar de Cluj vă prezintă cine sunt cei care au încasat bani europeni, fără nici cel mai mic efort.

Un număr de 57 de funcţionari ai Primăriei Cluj-Napoca au beneficiat de supliment la salariu, fiind angajaţi în diferite proiecte derulate în perioada 2007-2015. Sumele încasate de aceştia nu sunt deloc de neglijat, ţinând cont de grilă de salarizare din administraţia publică. Ziar de Cluj va prezintă numele celor 57 de persoane ce au beneficiat de sporuri la salariul de încadrare şi funcţiile ocupate în cadrul proiectelor.

Managerii proiectelor au fost Adriana Magurean, Bogdan Revesz, Călin Forna, Gabriela Cora, iulia Ardeus, Liana Henţ, Marcel Ielcean, Mirela Marincean, Florin Moroşan, Ovidiu Cimpean şi  Virgil Poruţiu.

Aceştia au avut, la rândul lor, câteva ajutoare. În calitate de asistenţi de proiect se regăsesc: Titela Durnea, Szabo Tamas, Sanda Florescu, Răducu Neag, Marius oprea, Maria Ghite, Manuela Cimpean, Lăzărică Ana-Maria, Karin Hann, Codruţa Sacaliş, Florin Buda, Adriana Nicoschi şi Adrian Stinea.

Pentru că  fiecare proiect derulat avea nevoie de asistenţă juridică, o parte din angajaţi au încasat sume frumoase pentru aceste servicii. Astfel, responsabilii pentru asistenţă juridică sunt Adina Ecaterina Pop, Alina Rus, Aurora Ţărmure, Mirela Mihaela Bora respectiv Roxana Lăpuşan.

Responsabilitatea tehnică le-a revenit funcţionarilor: Voichiţa Cosma, Viorica Mureşan, Vasile Moldovan, Răducu Neag, Mirela Marincean, Ligia Subţirică, Liana Henţ, Maria Lucia Iosip, Dorel Gurzău, Daniel Dranca, Carmen Roşu, Carmen Rusu şi Ruxandra Faur Crişan. 

Monitorizarea proiectelor finanţate din fonduri europene derulate de către primărie i-a avut responsabili pe Bogdan Revesz, Iulia Ardeus, Monica Szabo,  Ovidiu Cimpian, Sanda Florescu şi Virgil Poruţiu.

De achiziţii s-au ocupat Simona Tanţa, Ramona Gabor, Mirela Simon, Lucia Lupea respectiv Gabriela Todea.

Ziar de Cluj va aduce la cunoştiinţă cititorilor şi sumele frumoase pe care aceşti funcţionăraşi le-au încasat pentru efortul lor de a lucra pe proiecte finanţate din bani europeni, unele dintre acestea nefiind nici în ziua de azi finalizate.

Comentarii

cetatean revoltat

28.09.2016 11:32

Ce-au sa se mai repeada ratatii si slugile sugatorilor de bani din Primarie sa va muste de fund!

Mihai

28.09.2016 11:47

Interesant articol. Dar publicati si costurile proiectelor si remuneratiile managerilor de proiect.

Cornel

28.09.2016 12:35

Felicitari ca ii dati in gat pe toti acesti incompetenti. Deocamdata e la stadiul in care le putem bate obrazul, dar eu sper ca sa avem cat mai repede un sistem de masurare a performantelor functionarilor, si cei cu adevarat incompetenti sa fie dati afara. 

Radu

29.09.2016 10:42

Interesant ca intre ei regasim nume precum Buda, Gurzau, Neag, Lapusan. Acuma ramane de vazut daca sunt neamuri cu purtatorii mai celebri ai acelorasi nume au ba. Poate n-ar strica un articol pe tema "pilele din primaria Cluj".

Adauga comentariu