Cine sunt noii sefi vechi ai teraselor de pe Eroilor

Sase din cele noua terase de pe pietonalul de pe Bulevardul Eroilor au fost scoase la licitatie de catre Primarie. Ofertele au fost deschise in urma cu doua zile, si dupa furnizarea anumitor clarificari cerute de comisia de licitatie urmeaza sa fie adjudecate terasele pentru urmatorii trei ani.  Razalex Impex, care a avut pana acum nu mai putin de sase terase a licitat si acum pentru cinci dintre spatii, Melux Conf, si ea chiriasa a unei terase mai vrea inca un spatiu, si LB Meteor doreste sa inchirieze doua terase, dar sunt si nume noi, care vor sa aiba o terasa pe pietonala.

Licitatia s-a desfasurat pentru terasele T1, T5, T6, T7, T8 si T9, pentru celelalte trei existand un contract valabil.

T2 este inchiriata de Melux Conf, societate care avea contract si pe T1, una dintre cele mai ravnite terase de pe pietonala. Pentru acest spatiu, T1, s-au depus nu mai putin de patru oferte din partea Melux Conf, Sou Mare, M Roastery si Riam Café.

M Roastery a fost infiintata in 2013 si are ca activitate prelucrarea ceaiului si a cafelei. Firma este detinuta de Marius Daniel Nica. La fel de tanara este si Riam Café, detinut de Sorin Mircea Dan cu sediul pe strada Decebal si cu obiectul de activitate baruri si alte activitati de servire a bauturilor.

Melux Conf, detinuta de Claudia Sanda Vamos este infiintata din 1994. Cifra de afaceri in 2012 a fost de 103.000 de lei si a avut o pierdere de 148.000 de lei.

Pentru T9 a depus o oferta Betty Ice SRL din Suceava, detinuta Vasile Armenean. Societatea se ocupa de fabricarea inghetatei. In 2012 cifra de afaceri era 94 de milioane, iar profitul 500.000 de lei. LB Meteor a depus oferte pentru T5 si T6. Societatea detinuta de Stefan si Mariana Les  a avut anul trecut o cifra de afaceri de 770.000 de lei si un profit de 110.000 de lei.

Interesant este ca societatea Razalex Impex, care de altfel se ocupa de “comert cu amanuntul al imbracamintei, in magazine specializate”, a licitat pentru cinci terase, mai putin T1. Societatea mai are contract de inchiriere pentru T3 si T4.

Razalex Impex SRL este detinuta de Razvan Bardar, infiintata in 1994,  a avut o cifra de afaceri in 2012 de aproape 600.000 de lei,  si profit 76.000 de lei.

“S-au cerut anumite clarificari din partea ofertantilor, ceea ce inseamna ca spatiile vor fi atribuite cel mai probabil saptamana viitoare. La finalizarea procedurii vom putea face publice si ofertele financiare”, au aratat reprezentantii Primariei.

Pana acum chiriile pentru terasele de pe Eroilor erau cuprinse intre 37,12 lei/mp/luna si 63,8 lei/mp/luna.

Foto: Eugen Olariu

 

Adauga comentariu