Cine sunt noii sefi ai teraselor din centru

La licitatia din 13 ianuarie s-au scos la mezat mai multe terase din centrul orasului. Acestea vor fi inchiriate pentru preturi intre 46 si 87 de lei pe metru patrat pe luna.

Daca in anii trecuti multe dintre terasele de pe Bulevardul Eroilor erau inchiriate de Razalex Impex SRL, acum apar in peisaj nume noi. Astfel terasa 1 va fi inchiriata de Popte Pan SRL, cu 46 de lei pe metru patrat pe luna. Societatea a fost infiintata in 2013 de Adrien Poptelecan cu sediul pe strada Mehedinti, in cartierul Manastur. In 2014 a avut o cifra de afaceri 730.000 de lei si o pierdere de aproape 24.000 de lei.

Terasa 3 va fi inchiriata pentru 45,1 lei pe metru patrat pe luna de SC ABC Ferari Import Export SRL, societatea care gestioneaza localul La Piazetta si hotelul Opal, detinuta de Todor Iosif Tonea. Aceeasi firma va inchiria si terasa 4 cu 87,1 lei pe metru patrat pe luna. In 2014 firma a avut o cifra de afaceri de 3,1 milioane de lei si o pierdere de 36.000 de lei.

Terasele 7, 8 si 9 au ramas deocamdata nerevendicate, nu s-a depus nicio oferta. In schimb, o alta terasa, cea cu numarul 2 din Piata Muzeului si-a gasit chirias pentru urmatorul an. Spatiul va fi inchiriat de SC O Peter S Pub SRL, infiintat anul trecut de Silviu Petre si Stefan Glevesanu.

 

 

Adauga comentariu