Cine sunt adevaratii barosani din spatele afacerii cu gunoaie de la Nicula

Vrabiutele noastre harnice ne-au ciripit niste informatii interesante despre business-ul cu gunoaie din Nicula. Intr-un material publicat astazi v-am aratat cat sunt de dese itele politice si cum de la o simpla firma cu sediul in Nicula am ajuns la Alin Tise si Emil Boc. Administratorul Vasile Ilies ar fi doar interfata celor doua firme, Eco Smart Life și Ecclesia SRL.

Vrabiutele noastre ne-au ciripit ca adevaratii sefi ai afacerii cu gunoaie de la Nicula sunt PDL-istii (actualmente PNL-isti) dejeni, cu girul lui Tise. Vorbim aici de Dan Gavrea, numit director comercial la Compania de Apa Somes, de catre Alin Tise dupa ce nu a facut fata functiei de director al falimentarei Societatea Drumuri si Poduri Judetene SA.

In spatele afacerii cu gunoaie s-ar afla si Gheorghe Benea, fostul sef de la Loteria Romana. Benea a fost si director la fostul combinat de hartie din Dej, transformat ulterior in Somes Dej, intrata in faliment. Ce legatura este intre Benea si Nicula? Fiul acestuia este calugar la Manastirea Nicula, un loc numai bun pentru Benea senior sa se retraga atunci cand a avut probleme la Loteria Romana. Fiul lui Benea a fost mutat la capela pe care Manastirea Nicula a construit-o la Penitenciarul Gherla.

Citeste si:

ÎNCRENGĂTURI NEBĂNUITE în afacerea anului - Administratorul Mănăstirii Nicula, în relații strânse de business cu Primăria lui Emil Boc

Adauga comentariu