Cine si-a cumparat cea mai scumpa masina din oras? 300 de mii de euro pentru o super limuzina!

Unul dintre cei mai bogati sefi din IT si unul dintre cei mai profitabili dezvoltatori din oras, Daniel Metz, stie sa se bucure de viata. Cea mai recenta achizitie a sa: un Bentley Bentayga vopsit intr-un albastru exclusiv a fost vazut pozat parcat de paparazzi Ziar de Cluj, chiar in fata la NTT Data.

Masina a costat 300.000 de euro, spun sursele noastre, si este o adevarata racheta avand 600 de cai putere, 5950 de cm cubi si desi este un SUV acelereaza in 4,1 secunde de la 0 la 100 de kilometric, avand viteza maxima de 301 km/h. Interesant este faptul ca masina a fost inmatriculata pe statul Monaco, acolo unde Daniel Metz are si rezidenta si ca initial i s-a refuzat sa circule cu ea prin Cluj pentru a nu epata. Se pare ca dupa ce lumea a aflat ca se numeste Metcaniuc si dupa toate dezvaluirile de presa, acesta renuntat la modestie si a dat-o in ostentatie, ceea ce poate fi de apreciat pentru prietenii lui cocalari ce obisnuiesc sa il pupe in cur spunandu-i cat este de frumos.

 

Comentarii

Adela.

14.09.2018 16:13

FRUMOS cine ? mașină de fitze cu proprietar așișderea,o singură mare problemă ,intre aparentză și esentză este un drum luuuuuung.

Adauga comentariu