Cine-a pus rahat pe clanță? În Gheorgheni, o „artistă” pictează cu maro clanțele mașinilor

„În cartierul Gheorgheni, prin zona Mercur, umblă o tanti care «pictează» cu dejecții clanțele mașinilor...

Poza de mai jos este un model de «tablou» făcut de tanti respectivă, dar, pe lângă mașina mea, mai erau și alte câteva cu alte modele de «tablouri»...”, a scris ieri un clujean pe pagina Info Trafic Cluj, postând drept dovadă și următoarea fotografie cu opera de artă stradală:

Se pare că semnalmentele „artistei” sunt cunoscute fiindcă „o văzuse o domnișoară, care a și fotografiat-o și a sunat (sau va suna) la Poliție”, conform precizărilor clujeanului care s-a trezit cu rahat pe clanță.

Ne întrebăm, cum procedează doamna din Gheorgheni? Umblă cu o găleată și cu o mistrie și tencuiește clanțele? Folosește mănuși chirurgicale și realizează întreaga operațiune manual? „Vopseaua” maro biologică este de om, de pisică sau de câine?

Ziar de Cluj a sesizat Poliția cu privire la acest caz,  pentru a afla dacă a fost identificată făptuitoarea și ce măsuri legale se pot întreprinde:

„Până în prezent nu au fost depuse sesizări sau reclamații. Dar, în continuare, se vor face verificări”, ne-au informat reprezentanții IPJ Cluj.

Adauga comentariu