Cine-a pus hidrantu-n drum, ăla n-a fost drumar bun!

La Cluj, Dorel dă zi de zi câte-o lovitură de mare meșter rar, calfă și zidar! Pe Calea Turzii, a „modernizat” strada prin montarea unui hidrant metalic un pic pe partea carosabilă, un pic în bordură, să împace și capra și varza. 

Cei care trec cu mașinile pe această stradă riscă să lovească hidrantul dorelian și să își facă varză roțile, sau să provoace chiar un grav accident. O stradă nou asfaltată a devenit astfel, grație lui Dorel de Cluj, un adevărat pericol public. 


Autoritățile nu s-au sesizat și nu au semnalizat acest obstacol rutier, cetățenii fiind cei care au luat măsuri pentru securizarea zonei prin avertizarea cu… o piatră.

Comentarii

Cineva

21.06.2016 17:12

Asta cu hidrantul e o nimica toata pe langa ce mai putem vedea in Cluj.O singura chestie nu-mi da pace, in legatura cu multe obstacole si lucrari facute de mantuiala, nu doar cu acest hidrant:- Firmele fac treaba de mantuiala sa-si incaseze banii. Pana aici, desi nu e corect, cumva tot e corect, fiecare vrea sa faca un ban cat mai usor.- Totusi pe strada, pe strazi, patruleaza zi de zi politia locala, politia "normala", merg spre casa sau spre job functionari ai primariei si ai altor institutii. Interesant faptul ca nici unul nu se sesizeaza. Daca le spui ca-s incompetenti se supara, poate primesti amenda, sau te alegi cu dosar penal ptr ultraj. Eu as zice ca-s prosti, nu doar incompetenti, fiindca cand nu vezi 2-3 chestii esti incompetent, dar cand nu vezi mii de chestii esti chiar prost.- Dupa umila mea parere si deloc exagerata sau rau voitoare, acestor functionari ar trebui sa ne adresam cu "Ba prostule" fiindca ne exprimam (vorbim si scriem) in limba romana, iar cuvantul "prost" e definitia starii mentale a acestor functionari, si chiar nu e insulta, dovada prostiei lor e la fiecare pas.

mihai

22.06.2016 07:03

ce treaba aveti cu drumarii hidrantul trebuia relocat de catre compania de apa . prima data sa va interesati si apoi sa da-ti vina pe unul sau pe altul ADMIN: treaba noastră este clară: sa observam fiecare magarie facuta si pe banii nostri; nu ne este clară care-i treaba ta cu biata limba română, cu ortografia si gramatica acesteia? "da-ti" vina, băi, loaza!? asta ne place la comentaci, ca-s trecuti degeaba si prin scoala, si prin viata lor de pana acum. 

Adauga comentariu