Cine-a pus capacu'-n drum, macar sa-l fixeze

Canalizarile prost gandite dau mari batai de cap soferilor. Mai ales gurile de canal care nu sunt la exact acelasi nivel cu stratul de asfalt si care fac sa piara orice chef de a utiliza prima banda, unde sunt intalnite cel mai des.

Dar cand gura de canal e si pe banda a doua si are si un capac care "joaca" sub rotile masinilor, zgomotul devine "muzica" pentru urechile locatarilor din zona.

"Deja ma zgarie pe creier capacul acela de canal. Daca il mai aud mult, o iau razna. Ziua mai e cum mai e, e trafic, parca nici nu se aude atat de tare. Insa noaptea... e jale. poc-poc. Prima trece roata din fata, apoi roata din spate. Unde sa sun? Pe cine sa anunt?", ne scrie vadit deranjata o cititoare, care ne roaga sa ne deplasam pe Calea Manastur 34-36.

Da, am fost acolo. Si am constatat si ca acel capac nu a fost bine fixat. Si am anuntat si autoritatile referitor la problema. Acum ramane doar sa speram ca vor fi eficienti si ca problema va fi rezolvata rapid.

Comentarii

Velu

27.07.2016 14:52

O solutie simpla si la indemana: o camera de cauciuc veche, taiata si pusa sub capacul de canal.

vlad

28.07.2016 17:19

​...asa e...dar avem niste baieti destepti in primarie si in alte parti care sau gindit deja la asta dar de la a spune si pina la a face o sa mai treaca inca vreo 3-5 mandate de primari si alcoliti....oricum ar trebuii sa protejam aceste specimente rare de prosti-idioti inteligeni ca sa nu dispara asa repede...ei au un slogan...'' PRINDEM FOARTE GREU SI UITAM ATIT DE REPEDE INCIT VITEZA LUMINII E EGAL CU ZERO ''...bokenstein emil....om pulitic si primarita in klausembourg...

Adauga comentariu