Cine poarta vina pentru salvarea intarziata a victimelor din avionul prabusit in Apuseni

Comentarii

Alexandra

27.01.2014 17:08

Da, ca dupa o prabusire cu avionu mai poti judeca limpede.Esti in stare de soc,nu sti de pe unde sa te culegi.E usor sa vorbim de la birou.Daca toti erau inconstienti cine dracu mai suna,nu ii gadea nimeni?Judecati inainte de a asterne cuvinte.Mestecati bine inainte.Puteai fi chiar tu.

Val

27.01.2014 00:37

Doamne, ce destept esti! Esti victima perfecta! Stii sa te descurci! Doar bunul simt si rusinea iti lipsesc in totalitate! Esti un nemernic, om de nimic, din fericire nu reprezinti decat o minoritate! Mai bine taceai!

Batranu

21.01.2014 18:08

Binele ti-l faci cu mana ta.Cred ca macar unul dintre ei avea smartphone.Ala are busola+harti.Inainte sa dai interviuri peste tot, era de bun simt sa te uiti pe coordonate : N 46 grade 41 ''04 '/E 23 grade 01 ''45 ' si dupa aia sa le scrii in zapada si dupa sa suni la 112 si sa le zici : ”Buna ziua.Ne-am prabusit cu avionul.Iata coordonatele noastre...”.Apoi macar unul era intreg,fara fracturi, ar fi trebuit sa adune cateva crengi si la o distanta sigura de rezervoarele avionului sa faca un foc.Cred ca avionul avea in kit-ul de urgenta ceva topor.Apoi dupa asigurarea caldurii pentru ceilalti, ar fi trebuit sa porneasca la vale cat era lumina, ca nu era in Himalaya, era in Apuseni.Mergand tot la vale, inevitabil dadea de o asezare omeneasca.Apoi ca pe focul ala daca puneau lemne, la lasarea noptii erau destul de vizibili de la distanta (doar indienii americani asa se semnalizau, chiar si romanii cand veneau turcii).Astea trebuiau facute la o prima gandire, ca daca mai stau 5 minute mai gasesc.Da-i mai simplu sa suni de-a pixu, si dupa aia sa te plangi ca te-au gasit aia dupa o zi.Buna mai era armata, ca mai invatai una-alta.Acuma unii cred ca daca au facut 25 de ani de scoala, tine loc si de scoala vietii.Serviciile isi au partea lor de vina, nu ca incerc sa-i scot.Insa lumea nu stie ca o persoana/un obiect nu poate fi localizat la sol exact in locul in care se afla, navigatia are o oarecare eroare mai mica sau mai mare.E mai usor sa pui botul la propaganda autoritatilor din tot felul de filme/articole/publicatii, ca doar trebe sa ne temem si sa nu incercam nimic.Si in cazuri de urgenta, bateria telefonului trebuie menajata, nu da-i telefoane la toate spitalele din tara, trebuie sa tii legatura exclusiv cu cei care vin dupa tine.

Aia e… | ...

21.01.2014 15:02

[...] “[...] Poate reuseam sa ii salvam pe toti, nu zic nu, dar asta a fost. Noi am respectat toate procedurile, daca ne scot acum pe noi vinovati, asta este”, a mai spus Ungur. (Ziar de Cluj) [...]

Adauga comentariu