Cine ii face clinciuri lui Dan Clinci? Tocmai colegii de alianta, sefii USR Cluj!

Aia cu Dan Clinci, candidatul USR PLUS la Primaria Clujului e o gluma la fel de buna ca alea din alamanhul Urzica editia '84. Clinci e un tip fain, asa, la o emisiune, in rest, e molicos si scrie platitudini simpatice pe facebook, dar cam atat.

Problema e alta. Ca astia de la USR Cluj ii detesta grav pe plusisti. Nu razbat inca miasmele contrelor, dar daca ati sti cum vorbesc useristii clujeni despre Ciolos, ati muri de ras. Pe aia din Plus Cluj, useristii ii fac "moime", nu spune tzine zice asta, persoana importanta.

In momentul de fata, lupta este in toi. George Trif si adumbritul Iacob Attila au pornit ofensiva impotriva celor care il doresc pe Dan Clinci. Sunt nervosi pe Catalin Salagean ca a facut intelegerea sub masa cu liderul PLUS pe aceasta tema.

In momentul de fata, exista conflicte serioase in cadrul biroului local. Ei au majoritatea si, impreuna cu acritura de Alexandra Oana, incearca sa elimine orice opozitie. Ei doresc sa fie pe lista de consilieri si, din aceasta cauza, il saboteaza pe singurul candidat competent, Traian Daniel Mihai. Il saboteaza la nivel de comunicare si ii interzic accesul spre publicul larg. Au emis si o interdictie de a comunica cu presa locala. Dictatura puturoasa de hispteri useristi. Ii comunicam domnului Traian Daniel Mihai ca usa ziarului nostru e deschisa.

PS: Uitati-o pe aia cu Ungureanu la Primarie. Desi, mai nou, nu raspunde la telefoanele presei, Ungureanu nu e prost. Stie ca Boc nu poate fi batut si de aia nu se baga in lupta. Gotiu la primarie sau CJ? Ahahaha, e buna asta, poate la CJ, caci la primarie ii baga PNL in 100 000 de case de "clujani" niste pliante cu el dormind si aia e.

PS2: Il rugam pe simpaticul tradator care ne mai trimite ponturi din interior sa ne ajute si cu inregistrari audio de la sedinte. Ba chiar si cu capturi de pa chatul intern. Chiar si din trecut. Nu te rusina, fii mai curajos si da-i in gat pe hispteri!

PS3: Nu e frumos sa vezi ca hipsterimea userista, aia care-s membri, au ales "conduceri" pline de tarnositi mai isterici si mai orgoliosi ca politicienii de veche generatie? Ba inca si tac chitic, vazandu-i pe Trif si Salagean cum isi dau la oua? Hahaha.

Adauga comentariu