Cine i-ar putea lua locul lui Emil Boc in 2020? Top 6 clujeni ce ar avea sanse mari la Primaria Clujului

Comentarii

Cineva

07.11.2017 04:20

Tarcea sau Tise. In ultima vreme am vazut diverse stiri sau articole care incepeau cu "Viceprimarul Dan Tarcea ..." La un moment dat m-am gandit ca Boc il scoate la inaintare din doua motive: 1) in caz ca se retrage, numele Tarcea e deja cunoscut 2) in caz ca iese urat cu anumite decizii, cativa postaci vor intoarce roata cu "Cum l-a lasat pe Tarcea sa conduca putin, cum au luat-o lucrurile razna" si astfel gospodarul nr. 1 iese cu fata curata. Cu Tise e mai simplu: iese cu el de mana, zice ca e finul lui, ca are incredere in el, altfel nu l-ar fi nasit, etc, si s-a rezolvat. Eu l-as prefera tot pe Boc. Daca tot ne-a umilit in halul asta, sa mai stea primar inca 2-3 mandate sa-i umileasca si pe tinerii care l-au votat pe motiv de Untold & paranghelii, sa se chinuie si ei in trafic peste cativa ani, atunci cand vor avea de dus copii la scoala si vor sta in trafic, cand vor trebui sa ajunga la job si vor sta blocati la semafor. Stiu ca suna ca si vorba aia cu capra vecinului, dar la urma urmei, de ce nu? Asta au vrut, asta sa aiba.

deaici

07.11.2017 10:06

Eu l-as vota cu 3 maini (e o gluma, nu o frauda electorala) pe dl. Metz. Exact din motivele descrise mai sus: nu are nevoie sa fure, are o viziune de business care s-ar putea usor transforma intr-o viziune de gospodar al orasului, "pe la colturi" nu se aud decat cuvinte de apreciere. Singurul punct unde ar putea sari sacalii ar fi la numarul partenerelor de viata :D dar asta nu ar trebui sa conteze pentru alegatorul responsabil. Dar tot cum se mentiona mai sus, e dificil sa sa reusesti fara un partid/organizatie in spate. Dar nu e imposibil, iar daca va fi sprijinit de media locala corecta care sa pun inainte interesul orasului si nu piscoturile servite de diferiti interesati are sanse reale.

O laie

07.11.2017 11:02

care presa corecta? metz a cumparat toata presa nimeni nu mai scrie nimic. in realitate, metz e un balon de sapun ahtiat dupa pizda. cum spune si prima lui nevasta, domnul metz are problema ca nu si-o poate tine in pantalon da lasati-ma cu metz ca e doar un manelar cu foarte multi bani un ingamfat care cumpara pe toata lumea si care isi face reclama la propria lui persona pe banii alora de la NTT si cu ajutorul acestui ziar care l-a ridicat in slavi

mica

07.11.2017 10:29

ce fata de pedo au toti.mai lipsea doar grasul de alexa dar i-a cedat locul idolului sau metz de la ntt, la care nu eziteaza sa ii faca reclama

Nicu

07.11.2017 16:06

Bocilor, ati aparaut si pe aici? Imprastiati rahat peste tot, calomnii, jigniri, nenorocitilor, chiar credeti ca toti sunt din acelasi aluat, lingai si obedienti? O fi lumea dezinteresata, dar deja cutitul a ajuns la os, da doamne clujeanului mintea cea de pe urma, poate in 2020 ne-om scutura de acesti paduchi care ne-au infectat din toate punctele de vedere, poate va venii o echipa care va reusi sa dreaga ce au distrus neghiobii astia spagari de zeci de ani, poate vom circula civilizat, vom avea pasaje, parkinguri, curatenie, groapa de gunoi ecologica, centura si Transport urban de calatori normal si de secol 21. Poate se vor putea bucura si clujenii de orasul lor drag. Respecte Ziar de Cluj si NCN!

Adauga comentariu