Cine a fost primul? Cluj Bike sau Poșta Română?

Proiectul Cluj Bike, unul cu grave disfuncționalități încă de la început, continuă să ne surprindă prin ineditul soluțiilor tehnice adoptate de către cei care l-au implementat în Cluj-Napoca. 

O situație hilară găsim pe strada Mihail Kogălniceanu, nr.1, unde a fost amplasată o stație de biciclete, la colțul clădirii UBB, în fața unei cutii a Poștei Române, destinate colectării corespondenței. Stația de biciclete blochează accesul la această cutie la care, teoretic, clujenii ar trebui să ajungă pentru a depune trimiterile poștale. 

La prima vedere, cutia pare una părăsită, însă nu trebuie să ne lăsăm înșelați de aparențe, pentru că, în majoritatea cazurilor, infrastructura Poștei Române e în stare de paragină la Cluj, iar autocolantul în bună stare, relativ nou, pe care este scris orarul de colectare a corespondenței (de luni până vineri, de la ora 14), este un semn că, totuși, cutia nu este scoasă din uz. 

Vederea acestei inepții ne duce automat cu gândul la întrebările: Cine a fost primul? Cluj Bike sau Poșta Română? Cine a făcut acest „ou”, demn doar de o minte de găină? 


Comentarii

Gerula

09.10.2017 19:42

Pe bune, mai exista posta pe suport hîrtie in ziua de azi?

Adauga comentariu