Cine este cel mai lenes deputat din Cluj?

Au trecut 6 luni de cand a fost ales deputat de Manastur-Grigorescu, dar nimeni nu stie unde a disparut. In colegiu, nu e. La Parlament merge, dar se pare ca degeaba. Deputatul Adrian Nechita Oros poate fi considerat cel mai lenes deputat din actuala garnitura de parlamentari clujeni! In cele 6 luni de "activitate", Oros reuseste "performanta" de a fi mai slab decat multi alti colegi din judete mai mici decat Clujul. Potrivit site-ului Camerei Deputatilor, Oros a reusit sa treaca in dreptul sau doar 2 luari de cuvant si acelea in sedinte, nu in plen. Are doar o declaratie politica si, trist record, nici macar o initiativa politica! Cu toate acestea, numai in iarna trecuta, domnul Oros a primit numai pentru indemnizatii si cheltuieli cu biroul parlamentar suma de 32 000 lei.    

Comentarii

Ionuț

29.05.2013 10:28

Vedea-l-aș trăind cu salariu minim pe economie... Nu că l-ar merita.
ROMÂNIA TREZEȘTE-TE!!!

Rapixdu

29.05.2013 07:34

S-api ne mai intrebam unde se duc banii din taxe impozite si alte furturi pe care statul le impune!!! .....ia sa nu le mai platim nimic TOTI si sa vedem c o sa ne faca, sa dea si ei socoteala o data daca incearca sa ne mai fure!

Taranu

28.05.2013 15:14

Atata-l duce bibilica!

grig

28.05.2013 12:54

Vreau si eu servici din acesta, dar fiti siguri nu o sa stau in spate ca ar fi plictisitor, (cel putin pt mine) Daca politisti nu ar fi, legile degeaba ar exista pt trafic. Oare cine e de vina in acest articol? sa fie constiinta? Faraonii erau numiti pe viata. Codul muncii prevede penalitati din salarii pana la 30% pe 3 luni, sau desfacerea contractului de munca si recuperarea integrala a pagubei. Timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim. Chiar si Fat Frumos care era personaj pozitiv, s-a dus sa fure varza din gradina ursului . Asteptam un drept la replica in cazul acestui articol, altfel scriem si citim degeaba.

George

28.05.2013 09:45

Voi chiar NU vedeti cum arata!!!!!Dar ce prezenta!! CE DEPUTAT! Prosti sunt cei care l-au votat! El isi urmareste interesul! MI s-ar parea normal ca acest domn Oros sa platesca tot ce a cheltuit pentru ca nu face nimic!!!El chiar crede ca in Camera Deputatilor este ca in Facultatea de Medicina Veterinara!!!Felicitariiiiiii Domnule DEputaT!!!

chioru

15.04.2014 22:28

Dar are o mare calitate Aranjarea licitatiilor la DSV Cluj, ex Caian pt Amanta de la Apahida.

Adauga comentariu