Cine e Rocsana Contraș, "dușmanul" lui Dohotaru? Credem că ar fi frumos să își dea DEMISIA și să facă circ pe banii ei, nu pe banii noștri

Poate v-a scăpat comunicatul lui Adrian Dohotaru de azi dimineață. Mai exact partea în care cere „demiterea PNL-istei Rocsana Contraș, șefa Salvamontului clujean și a ariilor protejate montane din Cluj”. 

Motivul? „În loc să aplice legislația care interzice ambarcațiunile motorizate pe lac, este prima persoană care o încalcă, folosind ambarcațiuni motorizate și denumind „penali” sau „insecte” demnitari ori iubitori de natură care se împotrivesc poluării zonei cu motoare”.

În primul rând trebuie să menționăm că inițiatorii comunicatului greșesc când spun că Rocsana Contraș ar fi „șefa Salvamontului clujean”. În fapt, e o simplă băgătoare de seamă pe la resurse umane. Adica, nici cei de la PNL nu pot face minuni, oricât de la modă ar fi sinecurile. Era și culmea, din secretară a lui Uioreanu să ajungă șefă la Salvamont. 

Chiar și așa, cerința ecologiștilor e validă și o susținem. Ne-am săturat de sinecuriști, plătiți din bani publici, care fac un spectacol grotesc pe Facebook. Într-adevăr, nu se pricepe atât de bine la înjurat precum iubi Abdul Rahim (până și ăia de la BUG Mafia se ascund de rușine), însă susține în totalitate cele spuse și scrise de perechea sa. În aceste condiții, chiar ne-ar face nespusă plăcere să o vedem demisă și scoasă din viața publică. Să înjure ca și iubitul ei, pe banii ei, nu pe banii noștri.

Am reușit să obținem și o reacție oficială din partea Consiliului Județean pe această temă. „Doamna Contraș nu este directorul Salvamontului Cluj, face parte din structura de resurse umane. Dacă a avut limbaj neadecvat, din partea unui funcționar al statului e de neadmis. Dacă se confirmă, eu ca și purtător de cuvânt cer public scuze celor care au fost jigniți de afirmațiile dânsei”, ne-a declarat Valentin Jucan, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Cluj. Mulțumim pentru scuze, însă o demitere ar fi mai elegantă. 

Foto: Rocsana Contraș Facebook

Adauga comentariu