CINE e macaronarul din spatele La Villa, cuibusorul de nebunii al swingerilor clujeni! Estimare: peste 2000 de cupluri practica swinging la Cluj

Toata lumea din Cluj vorbeste de La Villa, cuibusorul de nebunii din Borhanci unde, pe langa botezuri si cununii, se fac party-uri restranse unde se trage pe nas, dar unde isi are cuibusorul de nebunii cea mai inchegata comunitate sexuala a Clujului - swingerii. 

Sa ne intelegem: swingingul real nu e ilegal, nu inseamna prostitutie. E un act asumat de un cuplu, stabil de obicei, care se angajeaza in relatii sexuale cu alta persoana, grup sau cuplu in cadrul intim al unei locatii care percepe o taxa de intrare pentru care pune la dispozitie securitate, intimitate, mancare si bautura, camere, prosoape si prezervative, facilitati spa.

Swinging-ul e privit dezaprobator de catre clujeni, o comunitate ce se pretinde conservatoare, traditionalista, dar care rupe site-urile nationale de cancan. Cu toate acestea, pe investigatiile si estimarile mele, exista cel putin 2000 de cupluri in oras care practica swinging - fie "home made", fie in locatii de genul La Villa. De unde stiu? Mi-am facut conturi anonime pe site-urile de swingeri si am gasit sute de cupluri din Cluj-Napoca (si judet!), in cautare de alte cupluri. In nici doua zile, profilul meu fals a fost accesat de 374 de ori si am primit cel putin 30 de mesaje de la cupluri din Cluj care propuneau intalniri. Nebunie!

Unii clujeni isi afiseaza fara jena inclusiv mutrele si semnalizeaza ceea ce isi doresc de la un alt cuplu:

 

 

Alti clujeni raman cu conturi anonime, dar isi etaleaza "ofertele" sexuale:

 

"Faptul ca swingerii clujeni raman ascunsi si nu sunt asumati ne arata lipsa de emancipare sexuala a orasului, ca sa nu mai zic de cea a tarii", imi spune o femeie de 43 de ani care practica swingingul cu partenerul ei de viata. "Ungaria are sute de mii de cupluri, ca sa nu mai zic ca, la nivel de Europa, cluburile de swingeri sunt foarte obisnuite si cu o oferta diversificata". 

De exemplu, Castle Events organizeaza petreceri tematice de tip "Eyes Wide Shut" in castelele Europei - de la Budapesta, Paris, Geneva pana in Palma de Mallorca:

 

La Cluj, a existat un club mai de taranusi numit Kristal care s-a chinuit din 2014 pana in 2019 sa reziste dandu-si obstescul sfarsit. Era cam low level ca design si, in ciuda incercarilor de a face bani DOAR din swingareala, a dat chix.

 

Insa locul sau a fost repede ocupat de La Villa Resort, care a inceput sa preia discret din nevoia de "petreceri tematice" ale clujenilor, sigur, pe langa nunti, botezuri si aniversari.

Petrecerile dedicate swingerilor clujeni au loc intr-o maxima discretie, cu firma de security angajata, cu bufet si o lista extrem de bine "periata" de participanti. Iar musterii sunt multi si pestriti: de la oameni de afaceri, un judecator tanar si sexy (da,da) care mergea acolo cu o avocata pularnica ce azi pozeaza in mare mamica, o notarita purie si pularnica, ce mai, o intreaga armata!

Te-ai astepta ca La Villa Resort sa fie detinuta de un clujean. Surpriza, firma pe care e luata autorizatia de la Turism apartine unui macaronar cu afaceri in Medias, judetul Sibiu.

Acesta e patronul La Villa din Cluj, unde se organizeaza petrecerile swingerilor clujeni! El e domnul Giuliano Raccanello si, impreuna cu partenera sa, Gabriela Marginean, detin si firma care opereaza locatia, diferita de cea pe care e autorizatia de incadrare: La Villa Hill Resort SRL care nu merge prea bine:

 

 

Noroc ca domnul Raccanello isi face banii din alte activitati: vinde sau inchiriaza macarale, schele si cofraje si ii merge chiar bine. Pe firma Fortza.Ro SRL a facut milioane de euro bune ca profit in ultimii 6 ani.

 

Inca o data: ce face domnul Raccanello, acceptand aceste petreceri de swingeri in locatia sa nu e ilegal, poate doar imoral, dupa unele gusturi. Dumnealui face un business, desi acesta nu prea pare profitabil. Probabil o fi fan al swingingului si, asa cum unii patroni isi fac restaurante ca sa aiba unde manca, si domnul Raccanello a investit intr-un loc unde sa se poata relaxa.

 

Sa vedem ce zic psihologii despre efectele swingingului asupra unei relatii de cuplu:

"În opinia mea, apariţia lui evocă deranjamentele axiologice şi libertinajul dezolant pe care le traversează omul contemporan, care promovează tot mai frecvent sciziunea schizofrenica dintre sexualitate şi iubire, ceea ce este profund si degradant, imoral, alienant. Ca urmare, un asemenea comportament, nu numai că maculează iremediabil bazele şi coeziunea cuplurilor implicate, dar le transformă în nişte surogate jalnice, devidate de orice urmă de sacralitate specifică iubirii autentice“, ne-a explicat psihologul Anca Munteanu, prof. univ. dr. la Facultatea de Sociologie şi Psihologie din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara.

 

Sa dam insa si cuvantul sustinatorilor acestui fenomen sexual: 

"Multe cupluri care au practicat swingingul spun că a dispărut monotonia din viaţa lor sexuală, şi-au depăşit cu uşurinţă inhibiţiile sexuale şi şi-au dat frâu liber fanteziilor. În plus, cunoştinţele lor despre sex se măresc văzând cu ochii, îşi fac prieteni noi şi învaţă cum să-şi satisfacă partenerul sau partenera de viaţă. Ca şi dezavantaje, cei cu experienţă spun că persoanele geloase şi nesigure nu au ce să caute în acest domeniu, pentru că numai aşa se pot destrăma familiile.

Dispare infidelitatea, deoarece îşi face loc reciprocitatea, creşte respectul şi încrederea între parteneri. Nu mai zic că vă satisfaceţi fanteziile sexuale, pe care toată lumea le are, dar unii nu au curaj să caute şi să materializeze".

 

Daca aveti informatii picante, filmulete, poze despre oricine si orice din Clujul asta, nu ezitati sa mi le trimiteti pe 0720 00 88 88 sau liviu@ziardecluj.ro!

Celor care mi-ati trimis deja "chestii" nu va ingrijorati, se vor publica, doar ca sunt multe si am nevoie de timp sa le si verific. Dar nu cenzuram nimic, dam all-in totul!

Comentarii

Titi

07.09.2021 20:24

Mai, Liviule, mai, de ce nu ai contactat-o pe colega noastra avocat-psiholog Culdutza sa-ti vorbeasca in cunostinta de cauza? 😂

Liviu Alexa

08.09.2021 00:55

N-am indraznit, ca poate ma dadea pe mana lui Ghikkahahaha

Adauga comentariu