CINE e Coleșa Ilie, deputatul clujean de la AUR: ortodox pasional, tatal a 5 fete, patriot, impotriva avortului. Obisnuiti-va cu acest nume, caci va fi parlamentarul Clujului pe urmatorii 4 ani!

 

Nu se putea pentru AUR - formatiune politica nationalista, conservatoare, unionista, ferventa sustinatoare a ortodoxiei - un personaj mai potrivit pentru deputatia Clujului decat surpriza politica Alin Ilie Coleșa (regionalismul pentru mamaliga): este tanar, patriot, ortodox pasional, sustinator al familiei traditionale, impotriva avortului.

Este de profesie inginer de calculatoare. Are 5 fete frumoase, o sotie care e medic rezident.

Colesa este un nimeni pe google, deocamdata. Exista o singura descriere despre el: "a activat ca membru al Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români și este membru în grupul extins al foștilor membri ASCOR, participând la proiecte filantropice, patriotice și culturale".

Am mai gasit un comentariu de acum 8 ani despre el, in ziarul Adevarul: iata ce idei avea Colesa despre nationalism acum aproape un deceniu!

 

Acum 15 ani, Colesa lua primele lectii de comunicare pe online, scriind pe Emag un review despre beneficiile unei masini de spalat:

Domnul Colesa nu trebuie sa se supere ca facem putin misto de el, asa e cand devii persoana publica, trebuie sa iti asumi si criticile si mistourile. Tehnic vorbind, fara sa ne antepronuntam despre bunele sale intentii, am mai vazut in 30 de ani de politica clujeana accidente politice precum domnul Colesa, care au facut in Parlament... NIMIC.

Domnul Colesa isi va imbunatati si nivelul de trai in mod semnificativ. Daca anul trecut, asa cum arata declaratia sa de avere, Colesa a facut pe PFA-ul sau din munca cinstita 30 000 de euro, anul viitor va castiga minim 72 000 de euro, caci salariul lunar de deputat cu tot cu indemnizati si alte alea ajunge la 6000 de euro pe luna.

O sa va tinem la curent cu activitatea sa de-a lungul urmatorilor 4 ani, asa cum o sa fim cu ochii si pe ceilalti 9 deputati.

PS: Iata si primul mesaj public adresat de catre de acum deputatul Colesa, plin de truisme si povesti cu pesti - "victoria inseamna lupta" si alte blablauri din doctrina personala. Domnule Colesa, stim sigur ca pentru mantuire nu avem nevoie de o minte stralucita, dar in Parlament nu e nevoie de oameni cu minte putina, ca altfel ne e clar de pe acum ca veti rataci prin desertul Casei Poporului degeaba!

Adauga comentariu