Cine e boul care si-a batut joc de candidatii PSD Cluj la primariile de judet, creandu-le o grafica electorala de tip LGBT?

Scursurile au o calitate inextricabila: se gasesc una pe cealalta si se lipesc precum pilitura de fier una de alta. La PSD Cluj, scursurile si-au refacut loc in sediul partidului. Claudia Anastase zgalma la usa partidului ca un bison isteric, doar doar a primi si ea o functie politica si un loc eligibil la consiliul local, ca sa se recalibreze cumva dupa concediul placut de la Transelectrica, uitand ca Vasile Dancu o detesta. Horia Chirtes, mamelitorul de secretare, le interzice accesul in sediu principal de partid liderilor organizatiei municipale, ceea ce il transforma pe Sandu Cordos intr-un papagal, fiindca tocmai despre usi deschise vorba in momentul numirii sale. 

Iar deputatul care pute a pisat de pisica, Horia Nasrea, face consultanta politica, nene, luand pozele "electorale" facute de ciorbutanezul moroi Ionut Geana adus de latosul fara viitor Adita Avarvarei junior si punandu-le o grafica "moderna", perfecta pentru comunitatea LGBT. A iesit perfect, am murit de ras, e incredibil ce prosti pot fi catindatii acceptand asa ceva.

Sa-l luam pe Razvan Ciortea, candidat la Turda: e pacat ca Nasra nu i-a pus si un tzatzar lui Razvan pe costum, adica un sutien, ca in rest, e perfect. Baaa, si sloganul, e poezie pentru retardati: ahahahaha, mori, se duce Ciortea la Babii la comunitatea de rromi si le zice ca el face parte din generatia "electric de faina"? O sa fie foarte impresionati oamenii! Nu, baaa, sunteti electric de prosti!

Dupa ce acum cateva saptamani il muia pe la toate colturile pe Ciortea, Nasrea s-a reevaluat cu "tanarul" politician:

Foarte misto, poate va luati o camera, si asa Nasrea nu a fost vazut in ultimul deceniu umbland cu o fata de mana!

Nasrea si-a sters subratul si de barba lui Nasalean, primarul care sta cu mamica la 50 de ani si care nu are nicio sansa, ba, dar niciuna sa mai iasa primar, mai ales dupa ce procurorii i-au curentat-o pe Ramonica, mana sa dreapta, si pe sotul sau, ca faceau camatarie. Foarte amuzant, pe bune, PSD Cluj are toate sansele sa ia sub 9 la suta pe judet in ritmul asta!

La final, apropo de scursuri, va lasam o bijuterie de ipocrizie, puturoasa ca un pisat de pisica, emisa de incaputinsenatorul Vasile Ilea. La final de mandat, dupa ce s-a certat cu Nasrea in trecut, plecand din PSD, Ilea ii da o limba in cur pe facebook miopului. Ilea vorbind despre arivism, nu se poate, ahahahahaha!

 

Adauga comentariu