CINCI mașini de Poliție și 10 AGENȚI au ieșit în stradă să constate o banală tamponare, în care a fost implicat un coleg de breaslă

Un accident ușor, care a avut loc vineri dimineața în Piața Avram Iancu și în care a fost implicată o mașină de Poliție, a stârnit mare interes pentru colegii protagoniștilor accidentului, mai puțin însă pentru colegele lor din cadrul Biroului de Relații cu Presa.

În jurul orei 09.30, toată Piața Avram Iancu era împânzită de echipaje de poliție. Mai exact, cinci mașini de poliție s-au deplasat la fața locului să cerceteze accidentul. Mai mult, aproximativ 10 polițiști erau în stradă pentru dirijarea traficului.

Toată această tevatură a fost pentru o banală tamponare.

Culmea este însă că accidentul care a făcut atâta vâlvă printre agenții de poliție nu a ajuns și la urechile angajatelor din Biroul de Relații cu Presa din cadrul IPJ Cluj. Întrebate de reporterii Ziar de Cluj, agentele de poliție din cadrul Biroului de Relații cu Presa au precizat că nu au primit informații privind derularea vreunui eveniment.

„În această perioadă sunt efectuate controale și verificări privind respectarea măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii Covid”, au precizat reprezentantele Inspectoratului de Poliție Județean Cluj cu privire la accidentul din Piața Avram Iancu.

sursa foto: Facebook/Info Trafic Jud. Cluj 

Adauga comentariu