"Cichiceanul" din Mănăştur a fost, în sfârşit, arestat!

Adrian Dragoş Costa, tânărul de 23 de ani de pe Aleea Garbau care şi-a atacat vecinii cu o sabie şi a tras cu arma în faţa blocului a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Cichiceanul din Mănăştur, care şi-a terorizat constant vecinii, ani de-a rândul şi despre care se spune că ar avea un unchi procuror, motiv pentru care nu ajunge la poliţie pentru mai mult de 24 de ore nu ar fi respectat obligaţiile care-i erau impuse prin măsurile preventive dispuse anterior.

"În seara zilei de 5 ianuarie a.c., tânărul, în vârstă de 23 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică pe Aleea Garbau, din Cluj-Napoca, manifestând agresivitate verbală şi fizică faţă de mai multe persoane.
În acelaşi context, cel în cauza ar fi ameninţat angajata unui magazin din zonă şi ar fi bruscat şi manifestat acte cu tentă sexuală asupra unei cliente.
La data comiterii faptelor, cel în cauza se afla sub control judiciar şi avea ca obligaţie urmarea unui tratament medical.
La data de 6 ianuarie a.c., în scopul asigurării bunei desfăşurări a cercetării penale, dar şi pentru prevenirea săvârşirii altor infracţiuni, poliţiştii au dispus reţinerea tânărului pentru 24 de ore.
De asemenea, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile", ne informează purtătorul de cuvânt al IPJ.

Adrian Dragoş Costa a ajuns în centrul atenţiei, mai ales printre vecinii săi din Mănăştur. Nu pentru talente deosebite, ci prin violenţă şi comportament de golan.

În luna iulie, acesta sărea să taie cu sabia o vecină, iar în august a împuşcat în picior un tânăr care locuia în cartier. Adrian Costa este cercetat în cadrul mai multor dosare penale, pentru săvârşirea unor infracţiuni de lovire sau alte violente, furt calificat, conducere a unui vehicul fără permis de conducere, distrugere, violenţă în familie, ameninţare, tulburare a ordinii şi liniştii publice, parte dintre acestea fiind în faza de judecată.

Până în luna august, Costa avea la activ 22 de sancţiuni contravenţionale la Legea 61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi, ca urmare a propunerilor poliţiştilor, faţă de cel în cauza a fost dispusă, de 12 ori, măsura internării la Clinica de Psihiatrie.

Adauga comentariu