“Cichiceanul” de Mănăștur a fost condamnat defnitiv la închisoare

Adrian Dragoş Costa, tânărul de 23 de ani care îşi teroriza vecinii de pe Aleea Gârbău din Mănăștur a fost condamnat definitiv la închisoare. Adrian Dragoş Costa a fost condamnat la 2 ani și 7 luni de închisoare cu executare. Sentința este definitivă, după ce Curtea de Apel Cluj a respins recursul intentat de ”teroristul” din Mănăștur împotriva deciziei Judecătoriei Cluj-Napoca din 2017, scrie Clujust.ro.

Ziar de Cluj a scris în repetate rânduri despre acest tânăr care își teroriza vecinii și despre cum autoritățile s-au dovedit multă vreme incapabile să rezove acest caz.

CITEȘTE: Un tânăr seamănă panică printre vecinii din Mănăştur, cu sabia şi toporul!

CITEȘTE: Adrian Dragos Costa, "Cichiceanul" din Manastur cu 12 internari la Psihiatrie si un lung sir de infractiuni

CITEȘTE: La doar o luna dupa ce si-a terorizat vecinii cu sabia si toporul, un tanar de 23 de ani trage cu pusca in fata blocului

CITEȘTE:  "Cichiceanul" din Mănăştur a fost, în sfârşit, arestat!

Adrian Dragoş Costa era cunoscut pentru ieşirile sale agresive şi pentru faptul că suferă de tulburări mintale. Acesta avea la activ 21 de sancţiuni contravenţionale pe numele său, dar şi 11 internări la psihiatrie la momentul arestării.

În 2016, acesta a ieşit pe stradă cu o sabie ninja şi un topor şi era să rănească o femeie de 32 de ani, care a depus plângere la secţia IV de poliţie din Cluj. O săptămână mai târziu a ieșit cu o pușcă în stradă.

Bărbatul de 23 de ani era cunoscut în evidenţele Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca, fiind cercetat în cadrul mai multor dosare penale pentru săvârşirea unor infracţiuni de lovire sau alte violenţe, furt calificat, conducere a unui vehicul fără permis de conducere, distrugere, violenţă în familie, ameninţare, tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Comentarii

Dani

15.03.2018 16:05

Mai bine ar muri in puscarie.

Adauga comentariu