Ciceo pierde deocamdata dreptul de obligare a GOTO de a pune provizoriu la dispozitia Aeroportului 100 de locuri de parcare! Semn nasol pentru Ciceo, procesomanul care, in loc sa se apuce de dezvoltarea aeroportului, isi hartuieste partenerii

Nu sunt vremuri prielnice pentru David Ciceo, seful Aeroportului clujean. Trimis in judecata in 2017 (acum 4 fucking ani!) de DNA Cluj pentru ca a luat mita o casa de la afaceristul Nelu Bene, Ciceo a avut oarecum bulan, fiindca Bene e in Italia bine merci si nu a putut fi chemat la bara sa depuna marturie. Dar judecatorii resimt presiunea publica a trecerii acestui numar mare de ani fara ca dosarul sa fi inaintat cumva si au luat decizia sa il audieze pe Bene via streaming online, in urma unui mandat european. Era si cazul.

Dar Ciceo a mai patit o dandana. Tocmai i s-a respins nedefinitiv, e drept, caci se poate face apel, cererea de obligare a GoTo, de a se pune provizoriu (pana la soluționarea procesului de fond) la dispoziția aeroportului a 100 locuri de parcare.

E un semnal important venit pentru David Ciceo ca istericalele si hartuirile sale juridice au ajuns sa ii enerveze pana si pe judecatori.

Practic, asa cum am demonstrat, David Ciceo si-a angajat la aeroport numai neamuri si pile, creand un regiment de reactie folosit in interes personal sub masca nevoii de a apara "interesele" aeroportului.

Noi insa avem deja un insider in interiorul "sudatei" echipe si stim deja ca multi dintre angajatii aeroportului s-au cam saturat de istericalele lui Ciceo. Ii invitam sa ne scrie pe liviu@ziardecluj.ro sau pe 0720 00 88 88.

Comentarii

lica

23.09.2021 10:40

 Daca vrei sa vezi cea mai mare golanie din Cluj, nu te duce in inima lui ca se intampla chiar la poarta Clujului: Aeroportul. Stai in fata sosirilor o ora, atunci cand vin curse internationale si o sa vezi golania golaniilor cu taxiuri, politisti si agenti de paza. In 2021 inca mai sunt lasate taxiuri pirat sa intre in aeroport, chiar acolo unde strainii isi fac prima impresie despre un oras si despre o tara. Mafia din aeroport ia spaga de la taxiurile pirat(poti lua un taxi normal si intra in vorba pe subiect cu taximetristul, o sa te crucesti) ca sa fie aranjate traseele cu jaloane unde asteapta taxiurile astfel incat sa nu existe posibilitatea de depasire. Astfel, daca un taxi pirat e in fata si nu il ia nimeni(au si fete de valutisti cocalari) celelalte taxiuri din spate nu pot pleca pt ca is prinse in linie, iar daca indeparteaza jaloanele sa iasa din clenci, un politist "corect spaguit" vine si il amendeaza. O mare rusine pt Boc, prefect, oras, Ardeal! Pai cum dracu sa castige Clujul statutul de capitala europeana cand chiar de la aeroport te izbesc privelisti demne de Afganistan. Cred ca am si poze cu cocalarii taximetristi protejati de politie. Dar in aeroport se intampla lucruri mult mai urate, de la soferi burtosi care hartuiesc sexual operatoarele de linii aeriene in vazul pasagerilor pana la spagi si angajari dubioase ascunse adanc in mafia lui Ciceo   

Adauga comentariu