Chirurg clujean, acuzat ca a refuzat sa plateasca nota de plata dupa o masa festiva organizata intr-un local

Chirurgul Alexandru Mic de la Spitalul Militar este acuzat de patronul unui local clujean ca l-a pagubit cu 14.000 de lei, dupa ce a organizat o masa festiva in cinstea pensionarii si apoi a refuzat sa achite nota de plata. Medicul neaga ca ar fi participat la un astfel de eveniment.

Nicu Rus, patronul localului cu pricina, a povestit pentru Ziar de Cluj ca medicul l-a contactat printr-o cunostinta comuna cand l-a rugat sa organizeze intr-un timp foarte scurt o masa pentru 160 de invitati in restaurantul din cartierul Marasti.

“M-a sunat vineri dimineata, in 15 ianuarie, pentru o astfel de rugaminte, apoi pe la amiaza mi-a spus ca e vorba de 160 de persoane, sa ma pregatesc, am discutat la telefon si meniul, i-am spus ca il costa in jur de 90 de lei, a spus ca e OK, nu e nicio problema. La ora 21 a inceput lumea sa vina, s-a umplut sala. N-au fost 160 de persoane, ci in jur de 140. Toate bune si frumoase, s-au distrat pana la 5 dimineata. Cand sa plateasca, domnul doctor a spus ca nu are la el decat 1.000 de euro, dar vine luni si achita. El a fost de acord cu pretul acesta la meniu, l-am intrebat inclusiv cand a ajuns, a spus ca e OK”, a povestit Nicu Rus.

Apoi a urmat o adevarata telenovela, povesteste patronul localului.

“Luni nu a venit, a venit miercuri si a platit doar bautura care s-a consumat la bar in valoare de 3.300 de lei. Restul nu a vrut sa plateasca si a invocat tot felul de motive, ca nu a fost mancarea ce ne-am inteles, ca nu a fost suficienta, ca a fost prea scumpa. Intr-un final ii dau factura, mi-o semneaza si ma roaga sa esalonam, ca nu are bani. A promis ca plateste in doua luni si i-am dat inapoi mia de euro. Peste alte doua zile a sunat si a spus ca nu plateste nimic pentru ca pretul este exagerat si ca merge la OPC. Apoi vineri, la o saptamana dupa eveniment, a venit din nou, cu tupeu maxim in local. Am incercat sa ajung la o intelegere cu el, am reusit sa-l fac sa promita ca vine la o discutie. Intalnirea a fost zilele trecute cand am reusit sa il si inregistrez sonor. A inceput practic o negociere ca la piata, mi-a spus ca da maxim 25 de lei pe meniu. Nu am ajuns la nicio concluzie. Maine voi merge sa depun o plangere la Parchet, teoretic este furt”, a punctat Nicu Rus.

De cealalta parte, medicul clujean neaga vehement ca ar fi participat la vreun eveniment la localul respectiv.

“Domnita, cred ca se inseala, eu nu am participat la asemenea eveniment. Sa mai discutati cu el, nu stiu, habar nu am. N-a fost niciun eveniment, nu. Cred ca ma confunda. La revedere”, a spus medicul Alexandru Mic.

 

Adauga comentariu