Chichiriciul pesedist Alin Danci stă la partid în timpul orelor de program. Domnul Alin Tișe știe?

Categoria guvizilor sinecuriști din PSD Cluj îl are bine integrat și pe sinecuristul insipid Alin Danci, nepotul senatorului trădor Sorin Bota.

Băi asta toată viața lui a fost limbric politic. De exemplu, a dormit ca subprefect ani de zile, iar acum că PSD nu mai e la putere s-a întors repede la partid să lingă cururi doar, doar o primi și el un post mai de Doamne ajută. Căpușe ca Alin Danci nu sunt mulțumite cu ce au. După ce a fost demis ca subprefect, euglena Alin Danci a fost încadrat șef birou la Biroul Administrare Patrimoniu în cadrul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat a Consiliului Județean unde trebuie să presteze zilnic o muncă de opt ore.

În nesimțirea lui cheală, Danci se tirează zi de zi de la serviciu și vine să facă ”strategii” la sediul partidului social democrat ceea ce noi credem că e foarte urât, motiv pentru care îl dăm în gât domnului Alin Tișe. Domnule Tișe, așa mare e harababura în CJ Cluj încât orice angajat poate să dispară de la job și să își facă mendrele?

Adauga comentariu