Chic Bijoux, o afacere cu sclipici si rafinament, nascuta din placerea de a oferi bucurie

Astazi va vom prezenta o alta afacere locala draguta, pornita din pasiune si alimentata de feedback-urile pozitive ale clientilor multumiti.

Ioana Susan este o tanara de 28 de ani pasionata de bijuterii, pe care le considera opere de arta in miniatura. Prin 2009, organiza expozitii internationale de bijuterii. Apoi si-a dorit sa puna bazele propriului brand si, treptat, Chic Bijoux se consolideaza pe piata de profil, venind cu o abordare proaspata si in tendinte.

„Brandul s-a nascut din pasiunea pentru estetic, pentru eleganta si rafinament si din placerea de a oferi bucurie. In primul an, am lucrat si eu la stand, pentru a intelege mai bine cerintele si nevoile clientilor”, spune Ioana Susan, manager Chic Bijoux.

La ora actuala, magazinul are 3 puncte de lucru in Cluj, pe strada Matei Corvin din Centru, in Iulius Mall, in Polus Center si un al patrulea in Alba-Iulia. Preturile incep de la 20 de lei si urca, pentru produse unicat, pana la 2.000 de lei. E o marja foarte larga, in care se pot regasi toate gusturile si toate posibilitatile.

Chic Bijoux doreste sa se stabileasca pe piata ca un brand solid, care ofera bijuterii de argint cu pietre semipretioase, bijuterii placate cu aur sau otel si bijuterii cu elemente Swarovski, la un raport corect calitate/pret.

In 8 Martie, magazinul de pe strada Matei Corvin, specializat in produse unicat, aniverseaza un an de la deschidere.

 „Magazinul din Centru este singurul din oras, probabil singurul din Romania, care vinde bijuterii de autor. Sunt artisti locali pe care noi ne dorim sa-i promovam si sa incurajam, in acelasi timp, conceptul de  produse unicat. Atunci cand stii ca porti o bijuterie deosebita si unica, starea de spirit pe care o ai este si ea speciala. Pana la urma, vorbim si de statement”, precizeaza fondatoarea afacerii.

Din 2013, in urma semnarii unui contract de branding cu renumita fabrica Swarovski din Austria, Chic Bijoux a deschis si un atelier de creatie si productie de bijuterii de argint cu elemente Swarovski. Produsele acestui atelier sunt comercializate, la pret de producator, in toate cele 4 magazine ale Ioanei Susan. Insa atelierul face si bijuterii la comanda, personalizate.

„Ceea ce am invatat eu este faptul ca diversitatea produselor si a preturilor este cea care ne permite sa oferim tuturor clientilor nostri ce-si doresc. Bijuteria inseamna rasfat, unicitate, frumusete, te evidentiaza si te pune in valoare”, spune Ioana Susan.

Tanara antreprenoare se mentine la curent cu ultimele tendinte pentru a se asigura ca ofera produse noi, in trend, care nu se mai gasesc in alta parte.

O bijuterie de calitate se remarca prin calitatea metalului, prin designul deosebit, prin modul in care sunt taiate, slefuite si montate pietrele si prin finisaj.

„Atunci cand oferi o bijuterie, iti exprimi, prin intermediul ei, sentimentele fata de respectiva persoana. De fiecare data cand vindem o bijuterie, ne imaginam surpriza si fericirea de pe fata celei care o va primi”, marturiseste fondatoarea afacerii.

Sursa foto: Chic Bijoux

Adauga comentariu