CFR renaște precum pasărea Phoenix! Elon Musk și Tesla ADUC la CFR 30 de milioane de euro

În urmă cu câțiva ani, CFR Cluj era în pragul falimentului. Peste noapte, miraculosul investitor din umbră (fie Neluțu Varga, fie  neamțul care finanțează din umbră Werder Bremen) a scos echipa din colaps și restul e istorie. 

CFR câștigă titlu după titlu, Dan Petrescu devine cetățean de onoare în Cluj, și din Europa League sunt pregătite 16 milioane de euro care se vor adăuga la bugetul de anul viitor. Mai mult, presa centrală a dezvăluit că o super companie va vira 30 de milioane de euro în conturile celor de la CFR, printr-un contract de sponsorizare nemaivăzut în România. 

Numele sponsorului a fost ținut secret până în acest moment, însă suspansul a fost spulberat de sursele Transilvania Reporter. Conform ziarului citat, sponsorul e nimeni altul decât Tesla, mega compania viitorului care produce super mașini electrice. 

Cel mai probabil, Tesla încearcă să acapareze și piața din România, iar o investiție în cea mai titrată echipă din fotbalul românesc din ultimul deceniu pare cea mai inteligentă mutare.


 

Adauga comentariu