CFR Cluj a obținut un rezultat de egalitate în partida cu FC Sevilla. Dan Petrescu: ”De mult nu am fost atât de supărat”

Echipa clujeană de fotbal CFR Cluj a terminat la egalitate partida de pe teren propriu din șaiseprezecimile Europa League disputată împotriva echipei FC Sevilla, scor 1-1.

Echipa feroviară a fost cea care a deschis scorul în minutul 59 grație golului reușit din penalty de către Ciprian Deac în urma unei decizii VAR. Clujenii au sperat la o victorie, însă în minutul 83 Sevilla a reușit să înscrie golul egalizator prin En Nesyri în urma unei grave erori în apărare a feroviarilor. 

”E clar că a lipsit foarte puțin să obținem un rezultat mare. Păcat de acel gol. Cred că am greșit că ne-am retras după acel gol. Dacă am fi continuat sus poate că am fi obțunut victoria. La nivelul acesta dacă nu alergi și nu dai totul intervine valoarea. Am încercat sa compensăm prin muncă și dăruire și am arătat că ne butem bate de la egal la egal cu orice echipă. Noi jucătorii încă ne gândim la calificare. Ne vom bate până în ultimul minut și sper să obținem un rezultat mare”, a declarat marcatorul golului clujenilor, Ciprian Deac.

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, este mulțumit de modul în care a jucat echipa, însă recunoaște că este foarte supărat pentru golul primit în urma erorilor din defensivă.

”Sunt foarte supărat, nu am fost de mult așa supărat. Nu am înteles ce am făcut la gol. Niciodată echipa mea nu este la o minge respinsă în grup, noi nu ieșim la ofside. Este o greșeală pe fond de oboseală. Ne-am luptat de la egal la egal, diferența de valoare s-a echilibrat prin modul in care s-a bătut echipa. Golul pe care l-am luat este incredibil. A fost o întâmplare. Dacă luam un altfel de gol nu eram așa supărat. Primele 15 minute din repriza a doua au fost exelcente, am și marcat. Prima repriză a fost echilibrată. După gol s-au retras din cauza valorii adversarului, dar trebuia sa ne apărăm mai bine la gol, un gol pe care nu trebuia sa îl primim. Nu am înteles acel gol, a fost o greșeală în lant pe care nu am inteles-o. Anul trecut am fi câștigat acest meci cu 1-0. Efortul acesta nu stiu daca merită. Duminică avem meci, jucam iar peste o săptămână. Trebuie să schimb mai mulți jucători, o să se vadă dacă această echipă are un lot atât de puternic cum se spune”, a declarat antrenorul Dan Petrescu.

Returul dintre CFR Cluj și Sevilla se va juca joi, 27 februarie, de la ora 22:00, pe Stadionul „Ramon Sanchez Pizjuan”.

 

Adauga comentariu